Termékeink > > XTi 2XTi 2


A továbbfejlesztett XTi 2 széria külsőleg és belsőleg is megújulást jelent az első XTi sorozathoz képest. Az új design mellett az új XTi 2 sorozatban is megtalálhatók az I-Tech HD és XLS DriveCore® sorozatokból megismert, Crown által fejleszetett PeakX Plus™ limiterek, melyek révén tetszés szerint beállítható a threshold szint, és az attack és release idők. 

Az új továbbfejleszett szubharmonikus szintetizáló segítségével precízebb beállítások is elérhetővé váltak,legyen szó speciális rendszerről vagy teremben történő használatról. A funkcionalitás terén is gyarapodott a lehetőségek száma: a felhasználóknak mostantól lehetősége van a ventillátorok teljesítményének beállítására. Az elmenthető presetek száma 20-ról 30-ra nőtt. A monitor szekció is kibővült, ugyanis az új szériában figyelemmel kisérhetjük a tápegység hőmérsékletét és a feszültség mértékét, megkönnyítve ezzel az esetleges problémáknál fellépő hibakeresés folyamatát. 

Az XTi 2 erősítők USB csatlakozóval rendelkeznek, a vezérlés és a konfigurálás a HiQnet Band Manager™ szoftverével lehetséges, mely ingyenesen letölthető a weboldalról.