Termékeink > > XLiXLi


Megérkeztek a Crown legújabb alsó árkategóriás professzionális erősítői melyek XLi típusjelzéssel kerülnek kereskedelmi forgalomba. A négy tagot számláló új erősítőcsalád a Magyarországon is nagy sikerű LPS széria utódja. Az XLi az elődjéhez hasonlóan a kedvező árfekvés mellett rendkívül erőteljes és megbízható. Az XLi800, XLi1500, XLi2500 és XLi3500 külsőleg teljesen egyforma csupán a kimeneti teljesítményekben térnek el egymástól. 

A hangfalainkat a hátoldalon megtalálható Speakon® és binding-post (csavaros) csatlakozókon keresztül van lehetőségünk csatlakoztatni. Az erősítőt három féle módban használhatjuk (stereo/parallel/bridge-mono), melyek között a szintén a hátoldalon megtalálható háromállású kapcsolóval válthatunk. A beérkező jel jelenlétéről és a torzításról (clip) valamint az erősítő meghibásodásáról a csatornák hangerőszabályzói mellett megtalálható különálló előlapi Signal/Clip/Fault LED-ek  értesítenek bennünket. A túlmelegedés megelőzéséről két ventillátor gondoskodik.
Mindez kiegészülve a rövidzárlat, a rádiófrekvenciás interferencia és a ki- valamint bekapcsoláskor jelentkező „pattanó” hangok elleni védelmekkel.

Az új XLi sorozat magában hordozza a Crown több mint 6 évtized során szerzett tapasztalatait és egyedülálló technológiáját. 
Próbálja ki és győzödjön meg ön is róla hogy az XLi széria jelenleg a piac legjobb ár-érték arányú professzionális erősítője!

Elsődleges felhasználási területek: kisebb színpadok, diszkók, pub-ok, iskolák, művelődési házak, templomok, intézmények hangrendszeréhez és minden olyan hely ahol minőségi erősítés szükséges elérhető árkategóriában.

Teljesítményadatok: (4 ohm sztereó/csatorna)

XLi800 - 300W
XLi1500 - 450W
XLi2500 - 750W
XLi3500 - 1350W

Tulajdonságok:

  • Stereo/Parallel/Bridge-mono üzemmódok
  • Kapcsolható bemeneti érzékenység: 0.775V vagy 1.4V
  • RCA és XLR bemenetek
  • Speakon® és Binding Post csavaros kimenetek
  • Két különálló gain szabályzó gomb, bekapcsológomb, bekapcsolást jelző LED
  • 6 állapot-visszajelző LED
  • Rövidzár, túlterhelés, rádiófrekvenciás interferencia ill. a be-és kikapcsoláskor keletkező puffanó hangok elleni védelem