Termékeink > > VTX FVTX F


A korábban már bemutatott VTX V széria mellett egy másik, szintén VTX komponenseket tartalmazó sorozat is napvilágot látott az idei NAMM Show keretein belül, mely a VTX F nevet kapta. A VTX F egy prémium kategóriás kétutas hordozható sugárzókat tartalmazó széria mely a VTX line array hangfalak kiegészítését hivatott szolgálni. Az F széria teljes mértékű rugalmasságot biztosít azon szakemberek számára akik a VTX-el azonos teljesítményt és hangminőséget akarnak kompromisszumok nélkül. Az F széria három különböző modellt tartalmaz: az F12 és F15 szélessávú hangfalakat, valamint az F18S névre keresztelt szubbasszust.

Az F12 és F15 típusok ugyanazt a nagyméretű D2 duplamembrános, duplatekercses magassugárzót tartalmazzák mint a VTX V25 line array sugárzó, és az M2 referencia mastering stúdiómonitor. A prémium kategóriás szériákhoz hasonlóan az F széria is neodímium mágneses Differential Drive™ mélyhangszórókkal van szerelve.

Az F széria 5 kulcsfontosságú tulajdonsága miatt kapta a nevét:


1. Fill: Különböző fill alkalmazások, legyen szó egyszerű vagy stack konfigurációkról, az F12 és F15 kiváló hangzásbéli kiegészítője a VTX line array szériának a D2 magashangszórónak köszönhetően.

2. Rugalmas (Flexible): hangfalállvány- vagy függesztési opciók révén az F széria számos variációban alkalmazható a vállalati rendezvényktől kezdve a kiállításokig.

3. FOH (Front of House): Szubbasszussal vagy anélkül az F12 és F15 prémium kategóriás kompakt méretű megoldás bármely front vagy sidefill monitor rendszerként. 

4. Lábmonitor (Floor Monitor): a letisztult vonalvezetésnek, a csúcsteljesítményű komponenseknek és a V5 támogatásnak köszönhetően az F széria megfelel minden mai tour sound követelménynek.

5. Firehouse: Az F széria egy egyedülálló együttműködés eredménye a JBL Professional és a New York állam beli Red Hook-ban található világhírű Firehouse Productions között, akik a fejlesztés egyes állomásai között elkészített modelleket folyamatosan tesztelték és ötleteikkel segítették a fejlesztést. A Firehouse Productions a JBL egyik elsőszámú tour sound partnere.
 

A VTX F12 egy bi-amplifikált kétutas hangsugárzó szabadalmaztatott 90x50 fokos Progressive Transition™ tölcsérrel, 12" méretű, 3" átmerőjű duplatekercses neodímium mágneses 2262H Differential Drive direkthűtéses (Direct Cooled™) mélyhangszóróval. Teljesítménye: LF: 1000 Watt folyamatos, 4000 Watt csúcs, HF: 200 Watt folyamatos, 800 Watt csúcs (AES 2 óra)


Az F15 egy szintén bi-amplifikált, kétutas konstrukció, 
szabadalmaztatott 90x50 fokos Progressive Transition™ tölcsérrel, 15" méretű, 3" átmerőjű duplatekercses neodímium mágneses 2265H Differential Drive direkthűtéses (Direct Cooled™)mélyhangszóróval. A teljesítményadatok mindenben megegyeznek az F12-nél leírtakkal.


Az F12 és F15 hangfalakat a mérnökök Crown I-Tech HD erősítőkhöz és a Crown VRack rendszerekhez optimalizálták, mivel mindkét rendszer támogatja a kifinomult BSS Audio Omnidrive™ V5 menedzsmentet, valamint a JBL Professional HiQnet Performance Manager rendszerén keresztül történő vezérlést/monitorozást.

Mindkét szélessávú modell sokrétű telepítési lehetőséggel rendelkezik: standard állványadapter, négy különálló NL-4 csatlakozó a diszkrét kábelezés érdekében, 12 db M10 függesztési pont, és egy opcionális univerzális tartókeret.


A VTX F18S egy rendkívül erőteljes kompakt formátumú szubbasszus, mely ideális megoldás dob/dj monitor, és kis-/közepes méretű FOH alkalmazásokhoz. A mélyhangszóró a VerTec és VRX szériákból is jól ismert 18" méretű 2269H Differential Drive™ hangszóró 2000 Watt folyamatos, illetve 8000 Watt csúcsteljesítménnyel, masszív lineáris kitéréssel (3,5" csúcstól csúcsig). Az F18 kardioid konfigurációban is elhelyezhető, M20-as állványhüvellyel, és 16 db M10 függesztési ponttal, négy kényelmes fogantyúval, és súllyesztett stack mélyedésekkel rendelkezik.
LETÖLTÉSEK SUPPORT GYÁRTÓ