Termékeink > > Vi1000Vi1000


A Vi1000-est élő turnék, zenei események és vállalati AV rendezvényekhez tervezték, illetve minden olyan alkalmazáshoz, ahol egy nagyon kompakt, de erőteljes keverőpultra van szükség. A Soundcraft egyedülálló és intuitív Vistonics II™ csatornavezérlő interfésze, és a FaderGlow™ fédervilágítás mellett a pult a Vi2000,Vi3000, Vi5000 és Vi7000 működési elvét és munkafolyamatait követi, melyben nagy segítség az integrált SpiderCore™ DSP és I/O motor, amely teljes egészében Studer által fejlesztett technológiákon alapszik, és 40 bites lebegőpontos jelfeldolgozó kapacitást nyújt a kategória legjobb hangminősége érdekében. A Vi1000 a nem rég bemutatkozott Mirroring funkció segítségével távvezérlőként is alkalmazható a széria bármely nagyobb méretű konzoljához.

Ráadásul a zajzár és a kompresszor mind a 96 csatornán bármikor elérhető, plusz olyan jelfeldolgozó komponenseket is beleértve, mint a BSS legendás DPR901II dinamikus EQ-ja, Lexicon effektalgoritmusok, valamint a képesség, hogy akár 64 külső jelformáló eszköz is inzertálható egyszerre. Sőt, már a Studer vMIX automatikus hangkeverő modulja is integrálásra került, és a BSS másik klasszikus EQ-ja, a grafikus 966-os is használható akár egyszerre is minden egyes kimeneten.

https://adn.harmanpro.com/site_elements/resources/1924_1504130930/Soundcraft_Vi1000_ProductPhoto_Rear_Clipped-640px_original.jpg

A Vi1000 tartalmaz beépített be- és kimeneti kártyákat is, 16 mikrofon és vonalszintű XLR bemenetet, 16 vonalszintű kimenetet, és két darab, egyenként 64 csatorna kapacitású bővítőhelyet is, ahová akár két Soundcraft MADI alapú Stagebox is csatlakoztatható, vagy bármilyen más D21m opciós I/O kártya is választható a különféle iparági audio szabványoknak megfelelően. Négy csatorna AES/EBU, valamint USB és MIDI portok egészítik ki a hátoldali I/O panelt. A keverőpult összesen 212 bemenetet és 212 kimenetet tud így kezelni egyidejűleg.

Ahogy minden Vi-000 szériás keverőpultnál, úgy az 1000-es modellnél is alap tartozék az integrált 64x64-es Dante™ és MADI interfész, amely közvetlen felvételi- és visszajátszási lehetőségeket kínál Ethernet protokollon keresztül bármilyen Windows vagy Mac alapú rögzítőszoftverrel, illetve közvetlen integrációt is kínál meglévő Dante hálózatba. A MADI interfész a szintén ezzel a protokollal dolgozó felvételi eszközök mellett a Soundcraft Realtime Rack eszközét is fogadja, mellyel az Universal Audio UAD™ plug-inek is integrálhatók a rendszerbe, tovább gazdagítva a keverőpult gazdag palettáját.

A Vi1000 természetesen tartalmazza a VM2 plug-int is, mellyel AKG, Shure és Sennheiser vezeték nélküli mikrofonokrendszerek adatait olvashatjuk le közvetlenül a csatornavezérlő képernyőről: hátralévő akku-élettartam, RF jelszint és frekvenciaértékek, audio kivezérlés, túlvezérlés státusz, mindezt egyenként a hozzárendelt csatorna vezérlőszerveinél.
LETÖLTÉSEK SUPPORT GYÁRTÓ