Termékeink > > SIGNATURE SERIESSIGNATURE SERIES


Mint minden évben, 2015-ben is a „hazai pályán” megrendezett NAMM Show keretein belül mutatta be a legütősebb újdonságait a Harman Professional. 

Elsőként a Soundcraft vadonatúj analóg szériájáról hullott le a lepel mely a Signature Series nevet kapta. A világklasszis hangminőség és a felhasználói élmény új szintre emelésének jegyében bemutatott Signature Series négy különböző méretben lesz elérhető: 10, 12, 16 és 22 csatornás változatban.

„Az új Signature Series csomagunk komponensei a Soundcraft történelmének legjobb pultjaiból került összeválogatásra” – mondta Sean Karpowicz a Soundcraft termékmenedzsere. „ De soha ezelőtt nem volt még elérhető ilyen kiváló minőségű analóg hangzás ebben a méretben és árkategóriában”. 

A Signature Series minden egyes keverőpultja a Soundcraft ikonikus Ghost szériájának módosítatlan mikrofon előerősítőit hordozza magában, mely kivételes hangminőséget, rendkívül sok headroom-ot, széles dinamikatartományt, és egyedülálló részletességet és tisztaságot jelent a remek jel zaj viszony mellett.  A legendás előerősítők mellett a Soundcraft Sapphyre pultokból megismert aszimmetrikus EQ segít kiegyenlíteni a hangszíneket a mix minden egyes vokális és hangszeres elemében, minden Soundcraft pultra jellemző összetéveszthetetlen zeneiséget biztosítva. Mindez kiegészítve a GB széria audio-jelút technológiájával, tolófédereivel, rugalmas, egyenként kapcsolható pre/post Auxokkal, és szubgroup kimenetekkel, melyek révén a több ezer koncerten és eseményen az elmúlt években világszíntű hírnévre tett szert.  

A klasszikus komponensek mellett alkalmazásra került a Lexicon stúdió minőségű effekt (zengetők, kórus, modulációk stb.) kavalkádja is, valamint a dbx limiter áramkörei minden egyes bemeneti csatornán. A keverőpultok kapcsolható XLR valamint Hi-Z hangszeres bemenetet kínálnak, lehetővé téve akár a gitárok, basszus és egyéb más hangszerek közvetlen csatlakoztatását.

És még mindig nincs vége a felsorolásnak: A Signature Series keverőpultok beépített 2be/2ki kapacitású USB interfésszel is rendelkeznek lehetővé téve a felvételt. A Signature Series keverőpultok mellé ingyenes szoftver is jár: az Ableton Live 9 Lite.

A Signature Series minden egyes tagja rendkívül strapabíró turnébiztos fémházzal és univerzális beépített tápegységgel rendelkezik.


Főbb jellemzők:

 • Ghost mikrofon előerősítők
 • Sapphyre Aszimmetrikus 3 sávos EQ középfrekvenciás parametriával
 • 100 Hz HPF minden bemeneten
 • Lexicon effektprocesszor
 • dbx limiter
 • Nagy impedanciás hangszerbemenetek
 • Két rugalmas sztereó vonal / monó mikrofon csatorna
 • Kétcsatornás USB felvétel és visszajátszás
 • Kétcsatornás USB visszajátszás dedikált féderen
 • Ableton Live Lite szoftver
   LETÖLTÉSEK SUPPORT GYÁRTÓ