Termékeink > > SIGNATURE MTKSIGNATURE MTK


A világklasszis hangminőség többsávos felvételi lehetőséggel való ötvözésének jegyében a Harman Professional csoportba tartozó Soundcraft a 2015-ös NAMM Show keretein belül mutatta be a korábban már megismert Signature Series két új Multitrack jelölésű modelljét. A Signature 12MTK és Signature 22MTK 12 és 22 bemeneti csatornával, és egy többsávos rögzítésre alkalmas intergrált USB interfésszel. A kék helyett szürke színvilágot képviselő MTK konozolokban - a „sima” Signature pultokhoz hasonlóan - is megtalálható a digitális Lexicon effektprocesszor, a híres Ghost mikrofon előerősítők, és számos más fejlesztés melyek elengedhetetlen feltételei a stúdió minőségű többsávos rögzítésnek.

„Az új Signature 22MTK és Signature 12MTK erőteljes minden-az-egyben keverőpultok melyek jelentős mértékben megkönnyítik mind a felvételt mind a keverést a zenei produkciók során” – mondta Sean Karpowicz a Soundcraft termékmenedzsere. „A Signature MTK keverők Ideális megoldást jelentenek élő produkciók felvételéhez, stúdió próbákhoz, zenekarok keveréséhez, demók felvételéhez, előre rögzített playback hangsávok visszajátszására élő fellépés során, vagy akár korábban rögzített többsávos felvétel újrakeveréséhez is.”

A Signature 12MTK és Signature 22MTK a Soundcraft ikonikus Ghost mikrofon előerősítőit tartalmazza, melyek közvetlenül a Soundcraft legnépszerűbb professzionális keverőiből kerültek átültetésre hogy kivételes hangminőséget biztosítsanak magas headroom-mal, széles dinamika tartománnyal, rendkívüli részletességgel és tisztasággal a kiváló jel-zaj viszony mellett. A legendás előerősítők mellett a Soundcraft Sapphyre pultokból megismert aszimmetrikus EQ segít kiegyenlíteni a hangszíneket a mix minden egyes vokális és hangszeres elemében, minden Soundcraft pultra jellemző összetéveszthetetlen zeneiséget biztosítva. Mindez kiegészítve a GB széria audio-jelút technológiájával, tolófédereivel, rugalmas, egyenként kapcsolható pre/post Auxokkal, és szubgroup kimenetekkel, melyek révén a több ezer koncerten és eseményen az elmúlt években világszíntű hírnévre tett szert.  

A klasszikus komponensek mellett alkalmazásra került a Lexicon stúdió minőségű effekt (zengetők, kórus, modulációk stb.) kavalkádja is, valamint a dbx limiter áramkörei minden egyes bemeneti csatornán. A keverőpultok kapcsolható XLR valamint Hi-Z hangszeres bemenetet kínálnak, lehetővé téve akár a gitárok, basszus és egyéb más hangszerek közvetlen csatlakoztatását.

Ráadásul a többsávos USB interfész lehetővé teszi bármely VST/AU/AAX/TDM/RTAS plug-in inzertálását bármely bemeneti csatornára, így stúdió minőségű plug-inek is integrálhatók az élő fellépésekbe. 

A Signature MTK Series keverőpultok mellé két ingyenes szoftver is jár: Lexicon MPXL plug-in zengető csomag, és az Ableton Live 9 Lite.

A Signature Series minden egyes tagja rendkívül strapabíró turnébiztos fémházzal és univerzális beépített tápegységgel rendelkezik.


Főbb jellemzők:

 • Ghost mikrofon előerősítők
 • Sapphyre Aszimmetrikus 3 sávos EQ középfrekvenciás parametriával
 • Többsávos USB interfész
 • DAW keverés a keverőpulton keresztül
 • Low-latency plug-inek
 • 100 Hz HPF minden bemeneten
 • Lexicon effektprocesszor
 • dbx limiter
 • Nagy impedanciás hangszerbemenetek
 • Két rugalmas sztereó vonal / monó mikrofon csatorna
 • Kétcsatornás USB felvétel és visszajátszás
 • Kétcsatornás USB visszajátszás dedikált féderen
 • Ableton Live Lite és Lexicon MPX-L szoftverek
LETÖLTÉSEK SUPPORT GYÁRTÓ