Termékeink > > SI EXPRESSIONSI EXPRESSION


Ezzel a névvel mutatkozott be a Soundcraft digitális keverőpultok legújabb termékcsaládja, mely a megszokott tudásszint mellett elsősorban a kedvező árfekvése miatt lehet majd igen népszerű. 

Az árkategória egyik legfejlettebb digitális keverőpultja három különböző méretben lesz kapható: A 16 féderrel és mikrofonbemenettel rendelkező Si Expression 1, a 24 csatornás Si Expression 2, és a 32-es Si Expression 3. 

Külső stagebox csatlakoztatásával a bemenetek száma egyszerűen és gyorsan növelhető akár 66-ra is, beleértve a két új  mini stagebox-ot is. A külső bemenetek csatlakoztatásával természetesen ugyanúgy használhatók a pult beépített bemenetei is. 

Az eltéveszthetetlen Soundcraft dizájn mellett a keverőpultban az iparág egyik alapjának számító BSS®, dbx®, Lexicon®, és Studer® jelfeldolgozó komponensek dolgoznak, és olyan felső kategóriás professzionális megoldások, mint a színes érintőképernyő, iPad ViSi Remote távvezérlés, és a felső kategóriás Vi sorozatból már jól ismert FaderGlow™. A FaderGlow egy szabadalmaztatott technológia, amely automatikusan a féder pillanatnyi funkciójának megfelelő színezéssel látja el a fédersínt, így segítve a keverésre való fókuszálást, a jel keresgélése helyett.

A hihetetlenül erőteljes DSP jóvoltából rendelkezésünkre áll 4 sávos parametrikus EQ, delay, gate és kompresszor minden bemeneten, parametrikus és 30 sávos grafikus EQ, kompresszor, és delay minden kimeneten, csakúgy mint a 4 egymástól független Lexicon effektprocesszor. Más hasonló keverőpulttal ellentétben mindezt akár egyszerre egyidőben! A keverőpult akár távolról is vezérelhető a Soundcraft ViSi Remote iPad alkalmazás segítségével.

A féder layerek teljesen szabadon konfigurálhatók, így bármely bemenet és kimenet bárhová helyezhető, lehetővé téve ezáltal az optimális keverést a legfontosabb csatornák használatával.

Andy Trott, a Soundcraft és a Studer alelnöke és általános igazgatója szerint ez az elmúlt 10 év legizgalmasabb új fejlesztése: „Soundcraft keverőpult ilyen árfekvésben merőben eltér a hagyományainktól. Az Si Expression teljesen új technológián alapul, mely ötvözi a jelenlegi Si Compact és Si Performer családokat, de egy totálisan új árfekvéssel lép be a piacra, mely rendkívül vonzó lehet azok számára akik alacsonyabb költségvetéssel rendelkeznek, de professzionális digitális keverőpultot keresnek. Más cégek továbbra is folytatják az „olcsó” keverőpultok készítését, mi professzionális, minőségi, könnyen kezelhető keverőpultot kínálunk ugyanebben az árkategóriában – amely megkönnyíti a vásárlói döntést.”

A professzionális erények mellett a keverőpult rendkívül széles bővíthetőséggel rendelkezik az opcionális kártyáknak köszönhetően: AES/EBU, MADI, Dante, ADAT, Blu-Link, USB/FireWire stb.

Főbb Tulajdonságok:

-    Soundcraft FaderGlow™
-    66 keverhető bemenet
-    14 mix/20 aux busz – mindegyik BSS grafikus EQ-val
-    16 helyi vonalkimenet
-    64x64-es opciós kártya slot
-    4 Lexicon effekt busz / mix
-    4 sztereó mátrix
-    Opcionális kártyák
-    Szabadon konfigurálható féder layerek


Jelenleg kapható bővítőkártyák:

-    AES/EBU 4x4 XLR
-    AES/EBU + Word Clock 8x8
-    Cobranet® - 32 csatorna
-    AVIOM A-NET® 16 csatorna
-    Optikai MADI
-    Cat5 MADI
-    BLU-Link kártya (2013 május)
-    Dante kártya (2013. június)
-    Firewire/USB kártya 16 csatorna US/FW , 8 csatorna ADAT