Termékeink > > NOTEPADNOTEPAD


Az analóg keverőpultok szerelmeseinek is tartogatott újdonságot a Harman Professional stand a 2017-es Pro Light & Sound-on: visszatért ugyanis a Soundcraft jól ismert kis formátumú analóg szériája a Notepad, ráadásul rögtön három új modellel. A Notepad 5, 8FX és 12FX a Harman jelfeldolgozó komponensei mellett mostantól egy USB audió interfészt is tartalmaznak. A tervezéskor kizárólag a mai modern munkafolyamatokat vették alapul így kiváló ár/érték arányú pultok születtek meg, melyek kiváló megoldásként szolgálnak podcastereknek, énekes- dalszerzőknek, de akár professzionális felhasználóknak is, akik kis formátumú megoldást keresnek.

 https://adn.harmanpro.com/product_attachments/product_attachments/4683_1491241275/Soundcraft-NP-5-01_vert_medium.jpg

„A Soundcraft Notepad keverők története hosszúra nyúlik vissza, mely során zenészek és professzionális felhasználók kis formátumú de minőségi keverőpult igényeire volt válasz.” – mondta Scott Wood, a Harman Professional Mixer Solutions menedzsere. „Az új Notepad generáció sokat merít a történelmi múltból, ugyanakkor mostantól legendás Lexicon jelfeldolgozó komponesek és USB I/O interfész is helyet kapott az új készülékekben, mindezt abszolút belépő árkategóriában.”

A jól ismert megbízható formaterv és minőségi komponensek mellett A Soundcraft Notepad keverők szintén minőségi mikrofon előerősítőket tartalmaznak kiváló hangminőséggel számos felhasználási lehetőséggel: XLR-Jack kombinált mikrofon/vonal szintű bementi csatlakozók professzionális felszereléshez, 6.3mm-es szimmetrikus bemenetek billentyűs hangszerekhez, bejátszó eszközökhöz stb. Az integrált USB interfésszel könnyedén rögzíthetők és visszajátszhatók az anyagok DAW vagy videó-audió munkaállomásokon keresztül. A Notepad 8FX és Notepad 12FX modellekkel lehetőség van a hangzás további finomítására is, ezek a modellek ugyanis beépített Lexicon effektmodullal is el vannak látva, mellyel további zengetőt, kórus effektet, delay-t, adhatunk a mixhez, akát tap tempo vezérléssel is.

 https://adn.harmanpro.com/product_attachments/product_attachments/4687_1491241367/Soundcraft-NP-8FX-01_vert_medium.jpg

A Soundcraft Notepad keverőpultok elsődleges célja a kivételes kényelem és az egyszerűség. A tradicionális channel strip felépítés gyors és hatékony hozzáférést biztosít a kívánt csatorna és send funkciókhoz. Az 5-ös modellen lévő kétsávos és az FX modelleken található háromsávos csatornánkénti EQ-val tovább finomítható a bemeneti csatornák hangja. A csatornák jele egy AUX/FX buszon keresztül külső jelfeldolgozó eszközbe vagy a beépített digitális Lexicon modulba is továbbítható. A Master féder LED-es kivezérlés jelzővel is el van látva így teljes kontroll alatt tartható a kimeneti jelszint. A fejhallgató és Aux kijáratok jelszintje szintén különálló forgópotméterrel állítható.

Részletek:
http://www.soundcraft.com/en-US/product_families/notepad-series
LETÖLTÉSEK SUPPORT GYÁRTÓ