Termékeink > > JBL CSMAJBL CSMA


Az installációs Harman megoldások eddig is rendkívül széles skálája tovább bővül a JBL új CSMA Drivecore keverőerősítőivel, melyek a 2013-as orlando-i InfoComm kiállításon mutatkoztak be. A rendkívül mutatós eszközök költséghatékony megoldást jelentenek éttermi, kisüzleti, konferenciaterem, kisebb templomi hangosításokhoz. A CSMA termékcsalád összesen 5 modellt foglal magába, melyek a szintén Harman csoportba tartozó Crown Audio által kifejlesztett forradalmi DriveCore technológiát hordozzák magukban.

A CSMA sorozat az alábbi modelleket tartalmazza:

CSMA 2120: 8 bemenet/ 2 kimenet, 120 Watt kimeneti teljesítmény/csat.
CSMA 280: 8 bemenet/ 2 kimenet, 80 Watt
CSMA 240: 8 bemenet / 2 kimenet, 40 Watt
CSMA 1120: 4 bemenet / 1 kimenet, 120 Watt
CSMA 180: 4 bemenet/ 1 kimenet, 80 Watt


A JBL CSMA keverőerősítőket olyan helyekre tervezték ahol egyszerű de mégis minőségi megoldás szükséges, komolyabb felépítésű A/V rendszer nélkül. 

Mindegyik modell tartalmazza a Crown Audio által szabadalmaztatott DriveCore IC chipet. A postai bélyeg méretű DriveCore chip egyesíti az erősítő meghajtó- és végerősítő fokozatát további funkciókkal kiegészülve, mely rendkívül radikális méret és súlycsökkenést is jelent. A CSMA keverőerősítők 1U magasak és némely modell csak fél rack széles helyet foglal. Mindegyik eszköz használható 8 illetve 4 ohmos illesztéssel, illetve 70V és 100V vonalfeszültséggel is további külső transzformátor nélkül. A CSMA sorozat univerzális tápegységgel van ellátva mely AC feszültséget fogad 100-240V között 50/60Hz vonali frekvencián.

Az előlapon egymástól jól elkülönülő színnel megvilágított hangerőszabályzók találhatók, csatornánként egy, valamint kimenetenként egy szintén jól elkülönülő és megvilágított master hangerőszabályzó magas- és mély hangszín állítási lehetőséggel, melyek sötét környezetben is jól észrevehetők. A hátoldalon szimmetrikus mikrofon/vonal, aszimmetrikus RCA bemenetek, hangfalkimenetek, valamint RJ45 csatlakozók találhatók melyekhez a JBL CSR-V fali vezérlőpanelei csatlakoztathatók. 

A JBL CSMA keverőerősítők a Harman Greenedge™ környezettudatos technológiáival készülnek, melyek megfelelnek az RoHS szabványoknak. A készülékek gyártása során újrahasznosított rezet, alumíniumot és acélt használnak fel, energiatakarékos porbevonó és más egyéb szintén környezetkímélő folyamatokkal ötvözve. A DriveCore technológia révén ezek a keverőerősítők a piac egyik leghatékonyabb és energiatakarékosabb eszközei.