Termékeink > > I-T4x3500HDI-T4x3500HD


A professzionális többcsatornás erősítők kategóriájának újraértelemzéseként a Harman Professional csoportba tartozó Crown Audio a 2012-es téli NAMM Show-n mutatta be legújabb zászlóshajóját az I-Tech 4x3500HD erősítőt. A 4-csatornás I-T4x3500HD erősítő a Crown hatodik generációs I-osztályos motorja, és a DriveCore™ technológia segítségével 3500 wattos csúcsteljesítményre képes csatornánként 2 illetve 4 ohmos terhelés esetén is, és olyan újítások kerültek alkalmazásra mint a 4.3 inch méretű kapacitív TFT LCD érintőképernyő, a Harman HiQnet System Architect™ exklúzív 2.0-ás vezérlőfunkciói, és a vadonatúj 5-ös  verziójú preset támogatás az új JBL VTX és VerTEc® line-array hangfalakhoz.

Az I-T4x3500HD határtalan rugalmasságot képvisel a működtetés terén. A 4.3 inch méretű érintőképernyőn tájékozódhatunk az erősítő pillanatnyi állapotáról, és hozzáférhetünk a kulcsfontosságú funkciókhoz amelyek különböző színkódolással vannak ellátva a Soundcraft és Studer keverőpultokban is használt FaderGlow™ 
technológiához hasonlóan.

A Crown I-Tech 4x3500HD erősítő csatornánként 1900 watt teljesítményre képes 8 ohmos, 2000 watt teljesítményre 4 ohmos, és masszív 4000 watt teljesítményre 4ohm híd üzemmódban, mindegyik csatorna szélessávban történő hajtása esetén, mindez egy mindössze 2U helyigényű készülékben. Ez a figyelmre méltó teljesítmény-méret arány a Crown exklúzív fejlesztésű DriveCore IC chipjének köszönhető, amely lényege hogy az erősítő driver és kimeneti fokozata (további audió-jel funkciókkal együtt) egyetlen chipben foglalnak helyet, drámaian lecsökkentve ezáltal az összméretet, és a fogyasztást, biztosítva így az energiahatékony működtetést amely  illeszkedik a Harman International GreenEdge™ környezetvédelmi kezdeményezéséhez.

A DriveCore technológia segítségével mégjobban vezérelhető illetve még gyorsabban visszaáll magas feszültségű átmenetekből , így még pontosabb bemeneti jel reprodukcióra és mélyfrekvenciás átvitelre lesz képes. 

A turné- és installációs hangosítások általános problémája a be és kimenetek relatív hiánya a DSP vezérelt teljesítményerősítőknél. Az I-Tech 4x3500HD valós megoldást kínál a 4 analóg, a 4 AES3 digitális, és a 4 Vdrive-on keresztüli AES, és a 4 választható CobraNet® bemenetekkel. Az erősítő rendelhető Speakon, illetve csavaros (banándugós) kimeneti csatlakozókkal is. A tápcsatlakozó PowerCon, így biztosan nem fog lelazulni a csatlakozó működés közben.

Az I-Tech 4x3500HD biztosítja a legtöbb DSP testreszabási lehetőséget a piacon. A szabadalmaztatott BSS Omnidrive HD jelfeldolgozó DSP 32 bit/192kHz A/D-D/A konverterekkel biztosítja tökéletesen tiszta hangzást, és lehetővé teszi az erősítő audio kimeneteinek precíz testreszabását. A Crown szintén exklúzív lineáris 
fázisú FIR és IIR szűrői biztosítják az optimális crossover pontokat a megnövelt középfrekvenciás tisztaság és tengelyen kívüli átvitel mellett. 

Az erősítő teljes mértékben kompatibilis a Harman HiQnet System Architect és Performance Manager rendszertervező és vezérlő szoftverekkel. A JBL HiQnet Performance Manager egy rendkívül kifinomult vezérlőfelület amely kifejezetten a túrahangosítások hangrendszereihez készült. A szotfver tartalmazza az új  5-ös verziójú VerTec preseteket is, amelyek az I-T4x3500HD erősítőben található FIR szűrőkkel kiegészülve gondoskodnak a megnövekedett hangminőségről és horizontális lefedésről. Az erősítő kompatiblis a Crown IPhone/IPad alkalmazásával is.


"Az I-Tech 4x3500HD Drivecore erősítő olyan lehetőségeket kínál, amelyek ezidáig egyetlen többcsatornás professzionális erősítőben sem volt elérhető" - mondta Brian Pickowitz a Crown túrhangosításkoért felelős menedzsere. "Kompromisszumok nélkül terveztük, hogy a legrugalmasabb és legmegbízhatóbb többcsatornás erősítő legyen a piacon".

"Az I-Tech 4x3500HD a vadonatúj JBL VTX széria mellett szerves részét képezi a vadonatúj túrhangosító csomagunknak, mely egy olyan erőteljes és sokoldalú platfrom mely a V5 presetek segítségével lehetővé teszi hogy a maximumot hozhassuk ki a JBL line array hnagsugárzóiból" - tette hozzá Paul Bauman a JBL turahangosításokért felelős menedzsere.

Az erősítő számos további funkciót tartalmaz, mint például a Crown innovatív LeveMax™ limiter-technológiáját,mely egyszerre figyeli a csúcs-, hő-, és RMS értékeket a még hatékonyabb védelem érdekében. Az előlapi USB porton keresztül nyílik lehetőség a saját presetek hordozására, illetve a szoftverfrissítésre is.

Csatornánkénti teljesítmény, 2 másodperces terhelés esetén (minden csatorna hajtva): 1900W/8Ohm , 2000W/4Ohm, 3800W/8Ohm-híd, 4000W/4Ohm-híd
LETÖLTÉSEK SUPPORT GYÁRTÓ