Termékeink > > CONTROL CONTRACTORCONTROL CONTRACTOR


Minden professzionális installáció célja hogy a lehető legjobb minőséget és legmegbízhatóbb teljesítményt nyújtsa. A Control Contractor hangfalak tökéletesen megfelelnek az alapvető elvárásoknak, ugyanis még egyetlen más gyártónak sem sikerült felülmúlnia a Control Contractor széria által nyújtott minőséget, rugalmasságot, teljesítményt. 

A sorozat tagjai nemcsak rendkívül széles körben alkalmazhatóak, de megfelelnek minden építészeti és esztétikai igénynek is. Legyen szó a
falba építhető, a falraszerelhető vagy az álmennyezeti sugárzókról, az eredmény mindig ugyanaz: egyedülálló JBL hangzás.


Minden Control Contractor hangsugárzó egymáshoz rendkívül hasonló hangzással rendelkezik, lehetővé téve hogy tetszés szerint bármely modell alkalmazható legyen egy akár már meglévő Control Contractor installációban is. Könnyedén egymás mellé illeszthetjük a különböző típusokat, a végeredmény mindig a letisztult és kifinomult hangzás. Könnyedén megtervezhető bármilyen installáció, legyen szó étteremről,klubról,szállodáról,templomról vagy bármilyen létesítményről, intézményről.