Termékeink > > CONTROL 40CONTROL 40


A JBL Professional legújabb csúcsminõségû álmennyezeti hangszórói a Control® Contractor 40 sorozat minden egyes tagját ugyanazokkal a jellemzõkkel írhatjuk le: rendkívül széles lefedési szög, kiváló teljesítmény és egyedülállóan tiszta hangzás. A sorozat összesen 5 különbözõ tagot számlál: Control 47C/T, Control 47LP, Control 47HC, Control 42C, és a Control 40CS/T, és olyan innovatív megoldásokat tartalmaz, mint a JBL által elsõként használt és szabadalmaztatott RBI™ technológia. 

A Control 40 széria több mint 60 év tervezõ és fejlesztõmunkájának eredménye, melynek köszönhetõen páratlan a maga kategóriájában, mely nem utolsósorban az elegáns külsõnek és a rendkívüli teljesítménynek köszönhetõ.

Egyedi hangkarakter, kifinomult mélyhangokban gazdag frekvenciaátvitellel •
Exklúzív RBI™ technológia mely tiszta és érthetõ hangzást biztosít • Lefedés
kevesebb számú hangszóróval is • Speciális alacsony illetve magasabb mélységû
hangszórók • Szub-szatellit rendszeropció • Elegáns külsõ mely minden
dekorációba beillik

A Control40 sorozat széleskörûen alkalmazható az éttermektõl kezdve a legnagyobb kaszinókon át a zsúfolt tranzitközpontokig szinte bárhol. A Control 47C/T egy kétutas széles lesugárzási szöggel (120°) rendelkező álmennyezeti hangsugárzó mely ideális olyan helyekre ahol a megszokottnál több mély szükséges, illetve a teljes lefedést a lehetõ legkevesebb hangszóróval akarjuk megoldani.

A Control 47LP egy alacsony mélységû hangsugárzó mely azokra a helykre ajánlott, ahol korlátozott hely áll rendelkezésre a beépítéshez, de ugyanazt a hangminõséget szeretnénk kapni mint a Control 47C/T-vel. A Control 47HC egy keskenyebb sugárzási szöggel rendelkezõ hangszóró, mely tökéletes alkalmazható nagyobb zengésû helységekben illetve ahol nagyobb hely áll rendelkezésre a beszereléshez. 

A fókuszált szög elõsegíti az érthetõséget, minimálisra csökkentve a szomszédos hangszóró sugárszögének keresztezésébõl esetlegesen keletkezõ anomáliákat. És végül a Control 40CS/T egy direktlesugárzású 8”-es álmennyezeti szubbasszus, mely beépített passzív hangváltóval is rendelkezik, lehetõvé téve a Control 42C ultra-komapkt szatellitsugárzók csatlakoztatását a rendszerhez.