Termékeink > > C1000SC1000S


Az AKG nagy hangsúlyt fektet a professzionális audio iparág legmegbízhatóbb és legstrapabíróbb eszközeinek megalkotására. Ennek jegyében jelentették be a 2013-as anaheim-i NAMM Show-n, hogy az egyik legjobb univerzális kondenzátor mikrofon, a világhírű C1000S teljesen megújul. 

A kismembrános mikrofon tökéletes megoldás felvételi- é s élőzenei alkalmazásokhoz, dob overhead, zongorák és akusztikus hangszerek hangosításához. 
A szinte megsemmisíthetetlen kondenzátor mikrofon erős fémházzal és egy speciális mikrofon-csatlakozóval rendelkezik, hogy az eszköz a lehető legstabilabban foglaljon helyet a kengyelben. A C1000S aranyozott kapszulája és XLR csatlakozója révén minden helyzetben ellenáll a párának. 

Fontos újítás, hogy a 9V-os elemet mostantól két AA méretű ceruzaelem váltja fel, melyekkel kb. 120 óra üzemidő nyerhető, illetve a gain beállítások száma is kettőre, míg a frekvencia átviteli lehetőségek száma háromra növekedett. A mikrofon karakterisztikája a kardioid mellett hiperkardi oid is lehet. A mobil broadcast és a különböző interjú szituációkban a C1000S több rugalmasságot kínál mint ezelőtt bármikor. 

C1000S egy igazi igásló a hangmérnökök keze alatt, amely csúcsminőségű hangzást biztosít, melyet már megszokhattunk az AKG-tól az elmúlt 65 évben. – mondta Thomas Umbauer az AKG termékmenedzsere. A C1000S mikrofont számos szigorú tesztnek vetettük alá, és olyan intelligens tulajdonságokkal vérteztük fel, mint a páraálló aranyozott kapszulaház, és aranyozott XLR csatlakozó. A mikrofont bármely turné alatt lehet nyüstölni, a minőségi hangzást folyamatosan produkálni fogja.