Termékeink > > BLU50BLU50


A 2014-es amszterdami ISE kiállításra időzítette a Harman Professional csoportba tartozó – a digitális jelfeldolgozó processzorairól világszerte ismert -  BSS Audio a vadonatúj Soundweb™ London családtag bemutatását. Az új Soundweb London BLU-50 prémium minőségű nyitott architektúrájú megoldás, rendkívül rugalmas, költség-, és helyhatékony formátumban. 

A BLU-50 egy fél-rack széles processzor mely fix 4 bemenet / 4 kimenet I/O, és a Soundweb London többi tagjához hasonlóan teljesen szabadon konfigurálható logikai-, és jelfeldolgozó lehetőségekkel és BLU-LINK port-tal is rendelkezik.  Az eszköz tápellátásáról a gyárilag mellékelt 12VDC tápegység gondoskodik, de fogad 12-48VDC feszültséget is a beépített sorkapocs csatlakozón keresztül. Sőt, PoE+ csatlakozással Ethernet porton keresztül is táplálható, valamint vezérelhető és konfigurálható egyetlen Cat5e kábel használatával.
Az analóg bemenetek gain szintje csatornánként szoftveresen szabályozható, 6 dB-es léptékben egészen +48 dB-ig. A fantomtáp szintén szoftveres úton kapcsolható minden csatornára. A bemenő jel meglétéről, és az esetleges túlvezérlésről külön előlapi LED-ek tájékoztatnak, ezen információkhoz nem szükséges PC-t csatlakoztatni. 

A BLU-50 processzornak is alaptartozéka az alacsony latency-vel dolgozó, hibatűrő digitális BLU link busz, mely révén egy szimpla Cat5e kábelen keresztül vihető át 48 csatorna jele akár 100 méter távolságra a kompatibilis eszközökre. Üvegszál optikai átalakítók használatával ez a távolság akár 10 km-re is növelhető szimpla modusú kábelen keresztül.

A BLU-50 a HiQnet Audio Architecht™ és London Architect™ szoftverekkel konfigurálható és vezérelhető, ezenfelül teljes mértékben kompatibilis a Soundweb London család többi tagjával. Ha nagyobb, 256 csatorna kapacitású BLU-LINK láncolatba kerül, az 1-48 csatornák a BLU-50 48 csatornáját fogják jelenteni. Egyetlen buszon belül maximum 60 BLU link kompatibilis eszköz osztozhat a csatornákon.
Szintén a többi Soundweb London eszközhöz hasonlóan, a BLU 50 is rendelkezik 12 vezérlőbemenettel, hat logikai kijárattal és egy RS-232 porttal, így más kompatibilis rendszerbe is könnyedén integrálható. 
LETÖLTÉSEK SUPPORT GYÁRTÓ