Termékeink > > BLU100BLU100


A BLU-100 egy 12 fix bemenettel, 8 fix kimenettel, és egy szélessávú digitális audió busszal szerelt hálózati jelfeldolgozó processzor.
  
A nyitott architektúrával rendelkező eszköz a többi London processzorhoz hasonlóan teljesen szabadon konfigurálható a Harman HiQnet™ ingyenesen letölthető London Architecht programjával. A jelfeldolgozó és logikai eszközök rendkívül széles palettája, valamint a ’drag and drop’ metódussal működő konfiguráció biztosítja az egyszerű és felhasználóbarát rendszertervezési környezetet.

Ez az eszköz is rendelkezik egy szélessávú, alacsony késleltetésű  48 csatornás audio busszal, mely egy standard Cat5 Ethernet kábel segítségével biztosítja az összeköttetést más kompatíbilis eszközökkel akár 100 méteres távolságig is. Üvegszáloptikás média-konverterek segítségével ez a távolság akár 40 km-re is növelhető.

A BLU-100 teljesen kompatiblis a Soundweb London család többi tagjával. Az integrált 48 csatornás digitális audió busz kezeli az 1-48 csatornákat, ha a nagyobb, 256-as csatornás digitális audio busszal rendelkező London processzor (BLU-800, BLU-320, BLU-160, BLU-120) is integrálásra kerül a rendszerbe.

Az analóg bemenetekre szoftveresen kapcsolhatjuk rá egyenként a fantomtápot, illetve 6 dB-es léptékekben állíthatjuk a bemeneti jelszintet egészen +48 dB-ig.

A fantomtáp-státuszról, a jelszintről, és a túlvezérlésről az előlapi LED-ek szolgálnak információval. Nagyobb konfiguráció esetén a kétirányú „locate” funkció segítségével könnyedén azonosíthatjuk eszközünket a London Architect program segítségével.

A 12 vezérlő-bemenet és a 6 logikai kimenet segítségével a BLU-100 könnyedén integrálható GPIO eszközöket tartalamzó rendszerbe is.  A Soundweb London Interface Kit - mely egy részletes dokumentáció a Soundweb London rendszerek 3rd party vezérlőrendszerekbe történő integrációjáról – A HiQnet London Architect installációja után áll rendelkezésünkre.

A BLU-100 és a Soundweb London család többi tagja jelentik az ideális megoldást a tökéletesen testreszabható hangrendszervezérléshez.Főbb tulajdonságok:

 

  • 12 analóg bemenet (csatornánkénti 48V fantomtáppal)
  • 8 analóg kimenet
  • Szabadon konfigurálható jelfeldolgozás
  • Rengeteg jelfeldolgozó és logikai objektum
  • 48 csatornás, alacsony késleltetésű, hibamentes digitális audiobusz
  • Jól látható előlapi státuszjelző LED-ek
  • Kétirányú „Locate” funkció
  • 12 vezérlő bemenet, és 6 logikai kimenet GPIO interfészhez
  • HiQnet™ kompatibilitás
  • Szoftveres konfigurálás,vezérlés és monitorozás

 
LETÖLTÉSEK SUPPORT GYÁRTÓ