Termékeink > > AFS2AFS2


A 2014-es las vegas-i Infocomm kiállítás első napja rögtön egy rendkívüli újdonságot hozott! A dbx büszkén mutatja be legújabb, továbbfejlesztett digitális gerjedésgátló processzorát az AFS2-őt. Az újratervezett AFS2 az eladási csúcsokat döntött nagy sikerű AFS 224 alapjait felhasználva jelenti a gerjedés gátló technológia következő lépcsőfokát. A processzor az elődtől eltérően tartalmaz egy intuitív, egyetlen gombnyomásra induló beállítás varázslót mely segítségével bármely körülményhez könnyen és gyorsan beállíthatjuk. A beállítási folyamatokat illetve a teljesen újratervezett gerjedés gátló áramkör működését a szintén újdonságnak számító nagyméretű LCD kijelzőn követhetjük nyomon.

Az erőteljes DSP modul segítségével az AFS2 egyaránt használható live illetve installációs alkalmazásokhoz is. Általában 10 és 12 db szűrőbeállítás használata a bevett a gyakorlatban, de az AFS2 csatornánként 24 db (összesen 48) programozható szűrő egyidejű használatát teszi lehetővé  szűrönkénti "Q" paraméter állítási lehetőséggel 1/80 oktáv szélességben. A szűrők az előlapon található 2x24 db státusz LED segítségével monitorozhatók. Ez olyan extrém precíziót jelent, mely ez idáig csak high-end processzorokban volt elérhető. Az AFS2 többféle, alkalmazás-specifikus szűrőtípust tartalmaz: Beszéd, alacsony-, közepes-, és nagy hangerejű zenei alkalmazásokhoz. 

A szűrők két különböző módozatban használhatók: Live és Fix, konfigurálható reakció-idővel, a live szűrők esetében pedig felülírási sebességgel stb. A processzor egyaránt használható sztereó és dual-mono üzemmódban is, ahol a két csatorna egymástól függetlenül konfigurálható. Az AFS2 szimmetrikus XLR és TRS csatlakozókon keresztül fűzhető be a jelútba, ezenfelül gyárilag rendelkezik egy USB csatlakozóval melyen keresztül a jövőbeli firmware frissítések végezhetők majd el.

"A gerjedéstől megszabadulni az egyik legnehezebb dolog egy PA rendszer esetében, különösen igaz ez olyan zenekarok és előadóművészek esetében, akik maguk állítják be a PA rendszerüket, ők elsősorban zenészek és csak másodsorban hangmérnökök." - mondta Jason Kunz, a Harman Signal Processing PA és R&B menedzsere. " Az AFS2 hihetetlen könnyen beállítható és használható, ráadásul elegendő erővel és rugalmassággal rendelkezik hogy akár nagyméretű rendszereknél is használható legyen, akár live akár fix installációról beszélünk"


Tulajdonságok:

- Beállítás varázsló funkció
- LCD kijelző
- Szabadalmaztatott AFS™ technológia
- 24 programozható szűrő
- Sztereó és egymástól független csatorna-üzemmód
- Live és Fix szűrő üzemmódok
- Alkalmazás-specifikus szűrőtípusok: Beszéd, Alacsony-, Közepes-, és Nagy hangerejű zene
- Bemeneti jelszint kijelző
- 24 LED kijelző csatornánként
- XLR és TRS be-/kimenetek
LETÖLTÉSEK SUPPORT GYÁRTÓ