Termékeink > > AE COMPACTAE COMPACT


A JBL mérnökök több mint 60 év fizikai és hangtechnikai tapasztalát összegyűjtve alkottak meg egy olyan sorozatot mely megfelel az alkalmazásonként változó körülményeknek, és a lehető legtisztább, és -valósághűbb hangzást sugározza a hallgatóság felé.

Azonban nemcsak a hallgatóság, hanem az előadóművészek igényeit is figyelmbe vették, amikor megalkották az AE sorozat nyolc vadonatúj modelljét. Az installációs hangfalak piacvezető sorozata az AE, amely eddig is a rendkívüli megoldásairól volt híres. A legújabb AE Compact sorozatra is ugyanúgy jellemző a rendkívüli teljesítmény és rugalmasság. A hangfalcsalád csak kétutas tagokból áll, a szimpla 5,25” “point and shoot” ládától egészen a dupla 8” mélyhangszórós hangfalig.

Az ultrakompakt AC15 és AC25 modellek egy 1” dóm magashangszóróval, míg az AC16, AC26, AC18, és AC28 modellek egy 1” kompressziós magassal biztosítják az egyedülálló és letisztult hangképet. Ráadásul az AC18 és AC28 hangfalak a JBL által szabadalmaztatott Progressive Tarnsition™ tölcsérekkel szereltek, melyek két különböző lesugárzási szöggel rendelkeznek: 90°x50° és 120°x60° (A típusszámból kiolvasható a tölcsér típusa: /95=90°x50°, /26=120°x60°)