Ne maradj le semmiről!

Itt találod a Harman Professional Solutions legfrissebb híreit magyar nyelven!

Jó böngészést!


A JBL Professional bemutatja legújabb minden-az-egyben oszlopsugárzóját az IRX ONE-t


NORTHRIDGE, Kalifornia – A HARMAN Professional Solutions, az audio-, video-, világítás- és vezérlési technológiák globális vezető vállalata ma bejelentette, hogy a JBL Professional bemutatja a JBL IRX ONE minden-az-egyben oszlop PA-t. Fejlett akusztikus csomaggal, 3 csatornás keverővel és Bluetooth 5.0 audio streaminggel; Az IRX ONE egy hihetetlenül egyszerűen használható rendszer, amelyet koncert tesztelésnek vetettek alá, és egy kézzel is hordozható.

 

Az IRX ONE magában foglalja a koncerteken is látható line-array-tömb által ihletett irányítottsági vezérlést, ami egy egyedi hangolású, C-alakú tömböt eredményez. A hat darab 2"-os nagyfrekvenciás meghajtóval felszerelt tömb kivételes tisztaságot, széles sávszélességet és zökkenőmentes elülső-hátsó lefedettséget biztosít. Ezenkívül a 8"-os mélysugárzó basszusreflexes kialakítást alkalmaz, amely pontos alacsony frekvenciájú átvitelt biztosít. 40 Hz mélységig.

 

Az IRX ONE-t úgy tervezték, hogy sokféle felhasználót szolgáljon ki, egy kényelmes, 3 csatornás keverőt tartalmaz, amely támogatja a legnépszerűbb csatlakozási típusokat, valamint integrált ikonikus dbx automatikus gerjedésgátló algoritmust (AFS) és Soundcraft fejlesztésű audio ducking lehetőséget.

 

„Ami igazán megkülönbözteti az IRX ONE-t, az a plug and play egyszerűsége” – mondta Brandon Knudsen, a HARMAN Professional hordozható PA-megoldásokért felelős termékmenedzsere. „Olyan sok oktatási, vendéglátói és zenei szakembertől hallottunk, akik olyan profi rendszert keresnek. amely nem csak jól hangzik, de nagyon könnyen használható bárki számára. Az IRX ONE-nal ez a rendszer ezt teszi. Csak csatlakoztassa mikrofonját, hangszerét vagy Bluetooth-on streamelt hangforrását, és hagyja, hogy a zene vagy a prezentáció azonnal beszéljen, a bonyolult beállítás sem áll az utadban.”

 

KIEMELT JELLEMZŐK:

 

Fejlett akusztikus technológia és egyenletes lefedettség

Az IRX ONE koncert line-array-tömbök által ihletett C-alakú oszlopa hat darab 2"-es nagyfrekvenciás meghajtót tartalmaz a zökkenőmentes lefedettség, a gazdag tisztaság és a széles sweet spot terület érdekében. Az IRX ONE egy 8 hüvelykes mélysugárzóval rendelkezik, amely basszusreflexes kialakítással biztosítja az alacsony frekvenciaátvitelt egészen 40 Hz-ig.

 

Ergonómiailag optimalizált kialakítás

Könnyen hordozható egy kézzel; Az IRX ONE pillanatok alatt összerakható és leszerelhető; és az ergonómiailag optimalizált fogantyú minimalizálja a csukló megerőltetését. Ezenkívül az oszloptávtartók és az array modul kényelmesen illeszkednek az alapegység hátuljába.

 

Egyszerűen kezelhető 3 csatornás keverő

Az IRX ONE egy 3 csatornás keverővel rendelkezik, amely támogatja a legnépszerűbb csatlakozásokat, beleértve a ¼”-os és XLR bemeneteket, 48 V-os fantomtáppal és ¼”-os szimmetrikus mix kijárattal. A dbx automatikus gerjedésgátlója (AFS), az 5 előre beállított EQ preset és a Soundcraft audio ducker biztosítja a professzionális élményt a fellépés elejétől a végéig.

 

Integrált Bluetooth 5.0 Audio Streaming

A legújabb Bluetooth 5.0 audio streaming chipkészlettel az IRX ONE prémium hangteljesítményt és nagy távolságú streamelést biztosít.

 

Könnyű mobilitás

A mindössze 15,5 kg-os tömegű IRX ONE strapabíró, könnyű dobozzal büszkélkedhet. Egyszerűen egy személy kezelheti és szállíthatja, így a mobil szakemberek bármikor és bárhol tarthatnak előadásokat és prezentációkat.

 

Tartósságra építve

Az IRX ONE a hosszan tartó tartósságra készült, amely magában foglalja a JBL szigorú 100 órás stressztesztjét, szigorú road teszteket és hároméves teljes körű garanciát.

 

További részletek

A részletekért és a specifikációkért látogasson el a következő címre: https://jblpro.com/products/irx-one