Termékeink > > WMS40 MINI 2WMS40 MINI 2


A rendkívül sikeres WMS40 Mini széria új tagokkal bővül a 2012-es év elején, egészen pontosan az új kétcsatornás vevőkkel. 
A WMS40 Mini 2 Dual rendszereket az anaheimi NAMM Show keretein belül mutatták be január közepén. 
Az új rendszer is a WMS40 PRO szettekből már jól ismert HDAP (High-Definition-Audio-Performance) technológia, a rendkívül hatékony zsebadók és a kardioid kéziadók  révén biztosítja a megbízhatóságot és kiegyensúlyozott teljesítményt. 

A WMS40 Mini 2 szettek 3 különböző konfigurációban kaphatók: Vokál, Hangszeres és egy vegyes konfigurációban.  A Vokál szettek két HT40 Mini dinamikus kardioid kéziadót, és egy SR40 Mini Dual vevőt, a hangszeres szettek 2 PT40 Mini adót – a kategória legkisebb méretű zsebadóit, mely egyetlen AA méretű elemmel több mint 30 óra folyamatos üzemidőre képes – két MKGL hangszerkábelt, és a z SR40 Mini Dual vevőt, míg a Mix szett 1 db HT40 Mini kéziadót, és 1db PT40 Mini zsebadót valamint a hangszerkábelt tartalmazza.

A kihajtható antennáknak, a könnyen leolvasható LED kijelzőknek, a hangerőszabályzóknak és az előlapi ki- és bekapcsológombnak, és a rendszer plug-and-play jellegének köszönhetően minden előadó, zenész, és művész több időt fordíthat az előadásra mint a vezetéknélküli technológia iránti aggodalomra.

„ Az AKG WMS40 Mini széria nagyon népszerű termék az előzenei hangosítások piacán, és büszkén jelentjük be, hogy tovább bővül a megfizethető és minőségi eszközök száma, hogy még jobban kiszolgálhassuk a zenészek, hangmérnökök azon igényeit mellyel a minőségi hangzást keresik minél kevesebb és kisebb méretű eszközök felhasználásával” – mondta Thomas Umbauer az AKG termékmenedzsere. „ Az új WMS40 Mini 2-vel tovább bővültek a lehetőségek, illetve sikerült megteremteni egy új ipari-standard kisméretű és minőségi vezetéknélküli mikrofonszettet. A mérnökeink folyamatosan azon dolgoznak hogy a lehető legjobb hangú, és átviteli minőségű termékeket kínáljuk, a WMS40 Mini 2 pedig minden értelemben megfelel az AKG tradíciók irányvonalának.