Termékeink > > VTX VVTX V


A hihetetlenül rövid idő alatt legendássá váló prémium kategóriás line-array széria a VTX további tagokkal gyarapodik! A Harman csoportba tartozó JBL Professional ugyanis Anaheimben bemutatta a vadonatúj  VTX V és VTX F hangfalakat melyek révén a valaha volt legrugalmasabb és legsokoldalúbb prémium szériává növi ki magát a VTX.

A VTX V sorozat két tagot számlál: a dupla 10" méllyel szerelt VTX V20 line-array sugarzót, és a hozzá tartozó dupla 15" méllyel ellátott szubasszust a VTX S25-öt. Mindkét termék ugyanazt a páratlan letisztult hangzást, bivalyerős teljesítményt és precíz lefedést biztosítja mint a széria nagyobb méretű tagjai (v25, S28, G28), csak kompakt méretben, több lehetőséget nyújtva ezáltal hangrendszertervezőknek, rental és installációval foglalkozó cégeknek prémium minőségű live rendszerek tervezéséhez.

"Ezidáig rövid története során a VTX széria számtalanszor bizonyította hogy a világ egyik legjobb line-array hangfalairól van szó. Ezt bizonyítja a világ legsikeresebb koncertturnéin, és legnagyobb presztizsű installációk során történt alkalmazásuk, nem is beszélve az azóta elnyert számos technikai díjról" - mondta Paul Bauman, A JBL Professional Tour Sound társigazgatója. " A VTX V20 és S25 ugyanazt a teljesítményszintet képviseli amely a VTX széria fő karakterisztikája is egyben, miközben még több rugalmasságot nyújt kompakt formában"


A VTX V20 egy 3-utas line-array sugárzó szabadalmaztatott D2 duplamemebrános és duplatekercses kompressziós magassugárzóval, a már jól ismert Differential Drive™ technológiás mélyhangszóróval, és a középhangszóróknál alkalmazott, szintén szabadalmazatott ultra lineáris motor technológiával. A VTX sorozat filozófiáját követve a VTX V20 is extrém nagy teljesítmény leadására képes, ugyanis minden egyes modell 2db JBL 2261H 10" Differential Drive mélyhangszórót, 4db 2164H 4" ultra-lineáris középhangszórót, és 3db új, kisformátumú D2415K magassugárzót tartalmaz.

A D2415K új, kisebb méretű változata a szabadalmaztatott D2 duplamembrános, duplatekercses kompressziós magassugárzónak, amely drámaian tiszta magasfrekvenciás átvitelt, hangnyomásszintet, jelentősen kevesebb torzítást biztosít, valamint csökkentett teljesítménykompressziót kevesebb súlyt, megnövekedett teljesítményt, linearitást és dinamikus headroom-ot. 

Az új RBI™ tölcsér a VTX V25-ből és az ultrakompakt méretű VT4886-ból is jól imert design elemeket ötvözi, stabil 110 fokos horizontális, és array konfigurációtól függő 0-12,5 fok közötti vertikális lefedést nyújtva ezáltal. A V20 moduláris tervezésű, az előlap és a magasfrekvenciás tölcsér öntött alumínium konstrukció mely révén ugyanaz a teljesítménysűrűség érhető el mint a V25-nél, a pehelysúly, a megnövelt struktúrális merevség és a tovább javított hőelnyelés előnyei mellett.

A VTX V20 vadonatúj ASM függesztőrendszere kifejezetten a könnyű szállítás és függesztés, a villámgyors telepítés és újrakonfigurálás jegyében került kialakításra.  Az ergonómikus függesztővasak tökéletesen összhangban vannak az új fejlesztésű ASM mechanizmussal, így a köztes pozícióban lévő ládák dőlési szöge is villámgyorsan változtatható az array oszlop felhúzása közben. Az ASM mechanizmus két különöző függesztési módot kínál: kompressziós mód (hátsó húzómotor vagy kézicsörlő segítségvel történő fokolás) vagy a hagyományos fix dőlészögű elhelyezés (stiftekkel történő fokolás). Leszereléskor az ASM villámgyorsan visszaállítható (0 fokos) alapállapotba és ezáltal a sugárzó szállítható pozícióba. 

A VTX V széria vadonatúj függesztőkerettel és toldattal érkezik, melyek révén még nagyobb rugalmasság és még több lehetséges függesztési pozíció érhető el. Fejlesztés alatt van egy további adapter melynek segítségével a V20 a V25 alá illeszthető downfill sugárzóként.

A kiegészítő S25 szubbasszus ugyanazt a 2000 Wattos 15" átmérőjű Differential Drive mélyhangszórót kapta mint a nagyméretű V25 sugárzó, így ugyanazt hangminőséget és pontos hangképet biztosítja, lehetővé téva kisméretű V20-S25 fürtök kiegészítő outfill, delay, vagy center klaszterként történő alkalmazását. Az S25 kardioid szubként is alkalmazható, és a V20 oszlopok közepére is fügeszthető a hatékony erkély/földszinti lefedés érdekében színházi hangrendszerek esetében. Alternatív esetben az S25 a V20 line-array oszlop tetejére is elhelyezhető, megnövelve ezáltal az oszlop mélyfrekvenciás átvitel távolságát hasonlóan a függeszthető S28 szubasszushoz. A kompakt méretének köszönhetően az S25 ideális megoldás dob monitorozáshoz, illetve közepes méretű FOH szub-szatellit rendszerhez VTX F vagy VerTec szubkompakt sugárzókkal kiegészítve. 
LETÖLTÉSEK SUPPORT GYÁRTÓ