Termékeink > > UiUi


Az új távvezérelhető digitális keverők páratlan lehetőségeket kínálnak a vezeték nélküli vezérlés terén: audio mix bárhol, bármely wifin keresztül csatlakoztatott eszközről. Az Ui széria két tagja az Ui12 és az Ui16 is beépített Wi-Fi router-rel rendelkezik, és távolról vezérelhető tabletről, PC-ről és okostelefonról is. 

Az Ui széria keverői szinte minden népszerű platformmal kompatibilisek: iOS, Android, Mac OS, Windows, és még Linux-al is. A felsorolt megoldásokkal akár 10 eszköz is vezérelhető egyidejűleg. Ráadásul mindkét modell Harman jelfeldolgozó egységek sokaságával van felszerelve: dbx AFS2 gerjedésgátló, Lexicon effektek, DigiTech gitárerősítő modellezés és még sok más. A jelfeldolgozó komponenseken felül a mikrofon előerősítők és a fantomtápok is távolról vezérelhetők, a bementi csatornákon található 4 sávos parametrikus EQ-val, HPF szűrővel, kompresszorral de-esser-el, és zajzárral együtt.

A kimeneteken 31 sávos grafikus EQ, zajzár és kompresszor is rendelkezésre áll, plusz egy valós idejű frekvencia analizátor (RTA) mind a be-, mind a kimeneteken. Az effektekből sincs hiány: a három dedikált effektbuszra választható zengető, delay és chorus effekt is. A Left és Right csatornák mellett elérhetők Sub group-ok és Mute group-ok is. Digitális keverő révén snapshot mentés/visszaállítás funkció is rendelkezésre áll, külön csatorna visszahívási lehetőséggel. A beépített biztonsági lezárásnak köszönhetően különböző jogosultsági körök is beállítható, így bizonyos felhasználók csak az engedélyezett funkciókhoz férhetnek hozzá. Mindkét típus egymástól független vezetékes és vezeték nélküli hálózati interfésszel van felszerelve, és élő színpadi alkalmazásokhoz is tökéletes megoldás, a strapabíró, padlóra is rakható készülékháznak köszönhetően.

Az Ui12 4db XLR/Jack kombinált mikrofon/vonal szintű bemenettel, 4db szimmetrikus XLR mikrofon bemenettel, 2db Hi-Z/hangszeres bemenettel, és még sztereó RCA bemenettel is rendelkezik. Sőt két csatornás USB médialejátszó is helyet kapott a készülékben. A kimeneti oldalon 2db szimmetrikus XLR Aux kimenet, 2db 6,3mm-es fejhallgató kimenet szintszabályzással, szimmetrikus sztereó XLR és 6,3mm-es Jack kimenet kapott helyett. A kimeneti szekcióban is elérhető egy kétcsatornás USB interfész mely MP3, WAV és AIFF formátumokat kezel. 

Az Ui16 8 db szimmetrikus XLR mikrofon/vonal szintű XLR, 4db XLR mikrofon, 2db Hi-Z/hangszeres bemenettel, és az Ui12-höz hasonlóan 2 csatornás USB média lejátszóval büszkélkedhet. A kimeneteket tekintve az Ui16-ban 4db szimmetrikus XLR Aux kimenetet, 2db 6,3mm-es fejhallgató csatlakozót szintén szintszabályzással, sztereó XLR és 6,3mm-es Mix kimeneteket találunk. A kistestvérhez hasonlóan itt is lehetőség nyílik a kétcsatornás USB playback interfész használatára, plusz felvételek közvetlenül memóriaeszközre történő mentésére is. Az Ui16 HDMi csatlakozóval is rendelkezik, így egy monitor és egy billentyűzet+egér kombinációval akár wifi nélkül is keverhetünk.

Szoftver Demó

Válassz képernyőméretet a szoftver kipróbálásához:

Telefon
Phone
Tablet
Tablet