Termékeink > > THRILL VERTICAL FOGGERTHRILL VERTICAL FOGGER


Vertikális füstgép és fényeffekt

ATMOSZFÉRIKUS EFFEKTEK A MAXIMÁLIS FIGYELEMÉRT
7 méter hosszú, LED által megvilágított füstcsóvát bocsájt ki, amely pirotechnikai effekteket, CO2 stílusú sugarakat, vagy „krio” fehér sűrű ködeffektust szimulál.

EGYSZERŰ PLUG-N-PLAY VEZÉRLÉS
A dobozból kivéve azonnal működik, a mellékelt 4 csatornás távvezérlővel azonnal beprogramozható a 9 vibráló előre beállított szín és ködeffektus kombinációja. Egyedi vezérlés, színek, ködeffektusok, szimulált színtárcsa és dinamikus shutter effektek is elérhetők DMX protokollon keresztül.

KÖDEFFEKTUS BÁRMELY SZÖGBŐL
A Vertical Fogger gyárilag tartalmaz függesztőkeretet így bármely tetszőleges szögben beállítható. Sőt, akár még fejjel lefelé is telepíthető traverz elemre vagy mennyezetre a folyadéktartály megfordításával.

HORDOZHATÓ ÉS PEHELYKÖNNYŰ FORMATERV
A hordozható és pehelykönnyű kialakításnak köszönhetően ideális választás utazó fellépőknek, és kisebb rendezvényekhez melyek limitált színpadi férőhellyel rendelkeznek. Szintén tökéletes megoldás olyan rental cégeknek, amelyek ködeffektust és világosító megoldást szeretnének de a költségkeret nem engedi meg professzionális fénytechnikus alkalmazását. 

TELJESÍTMÉNY
A Vertical Fogger egy atmoszférikus füstgép, amely beépített LED forrásokkal kiegészítve akár 7 méter hosszúságú színes füstnyalábok kibocsájtására is képes, amely profi pirotechnikai effekteket, CO2 stílusú sugarakat, vagy „krio” fehér sűrű felhőeffekteket szimulál. A 21 db fényes RGB LED és 36 db előre beállított preset határtalan színkeverést, villódzást és homályosítást tesz lehetővé megspékelve egy kis wow effektussal. Az eszköz DMX-en keresztül is vezérelhető.

ALKALMAZÁSOK
Drámai hangulatot kölcsönöz élő fellépésekhez installációkhoz vagy speciális effektek mellé. Élő fellépésekhez, DJ-knek, klub installációkhoz, vagy feledhetetlen benyomáskeltéshez termékbemutatókhoz, sportcsapat belépőkhöz, vagy más ünnepségekhez.

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓK:
Típus:            Vertikális füstgép és fényeffekt
Ködeffektus:        Ki/Be opciók, maximum 7 méter hosszú nyaláb
Alkalmazható folyadék:RUSH Fog Fluid
Dinamikus effektek:    Színkeverés, 36 színpreset, stroboszkóp, homályosítás
LED:            21 x 3W RGB, 7-7 db R G és B
Vezérlés:        DMX, gyári távvezérlő, On/Off kapcsoló
Védelem:         IP20, csak száraz helyszíneken
Méretek:        455 mm x 305 mm x 199 mm
Tömeg:            7,3 kg


A DOBOZ TARTALMA
THRILL Vertical Fogger
Távvezérlő
Hálózati kábel
Függesztőkeret és szemescsavar