Termékeink > > THRILL SLIMPAR MINI LEDTHRILL SLIMPAR MINI LED


Mini derítőlámpa
 

DERÍTŐLÁMPA, MELY AZ ESEMÉNYT NAGYSZERŰBŐL BRILLIÁNSÁ TESZI
36 előreprogramozott szín teljes RGBWA + UV színkeveréssel, szóval a spektrum bármely árnyalata elérhető. A SlimPAR Mini LED elektronikus stroboszkóp és homályosító effektet is tud.

KÖNNYŰ PLUG-N-PLAY VEZÉRLÉS
Az integrált vezeték nélküli vezérléssel a programozás egy szempillantás: Csak irányítsd rá a távvezérlőt, és kattints, hogy pontosan azt a színt kapd, amelyet akartál, vagy futtasd az előre beállított programokat.

BESZÉLJEN A ZENE
A SlimPAR Mini LED tartalmaz egy beépített mikrofont is – csak vedd hangosabbra a zenét és irányítsa a ritmus a közönséget. Ráadásul tartalmaz 4 darab előre programozott show-t, mely futhat egyetlen vagy akár 32 darab egymásba fűzött eszközön is – fénytechnikusi szakértelem nem szükséges!

VÉKONY PROFIL, ÜLTETHETŐ FORMATERV
A lapos ültethető kialakításnak köszönhetően tökéletesen lerakható a padlóra is, így a kábelezés oldalról is elvégezhető. Ez biztosítja mindazt a szabadságot, mely révén szűkebb helyekre is elhelyezhető, mint süllyesztett asztalok, vagy magasabb objektumok alulról történő megvilágításához 90 fokos szögből. 

EGY SZEMPILLANTÁS A BEÁLLÍTÁS
A beüzemelés még sosem volt ennyire egyszerű. Oszd fel a 32 eszközt master/slave konfigurációban, majd gyorsan kösd össze őket a hálózati és DMX kábeleken keresztül. A sokoldalúság növeléseként variálható a földi- és a függesztett elhelyezés a gyári tartozékként elérhető multifunkciós függesztőkerettel.


ALKALMAZÁSOK
Derítőfény élő fellépésekhez, speciális effektek, installációk számára, előadók, DJ-k, rendezvények melyek professzionális minőségű világítást igényelnek megfizethető keretek között.


TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓK
Típus:            Ültetett derítő lámpa
Dinamikus effektek:    Színkeverés, 36 színpreset, villódzó, homályosítás
LED:            7x3W RGB
Sugárszög:        Fix 25°
Vezérlés:        DMX, távvezérlő, egyedülálló, hangvezérlés
Védelem:        IP20, csak száraz helyszíneken
Méretek:        229 mm x 115 mm x 229 mm
Tömeg:            1,3 kg


A DOBOZ TARTALMA
THRILL SlimPAR Mini LED
Távvezérlő
Hálózati kábel
Multifunkciós függesztőkeret