Termékeink > > THRILL SLIMPAR 64 LEDTHRILL SLIMPAR 64 LED


Ültethető lapos derítőlámpa

 

DERÍTŐLÁMPA, MELY AZ ESEMÉNYT NAGYSZERŰBŐL BRILLIÁNSÁ TESZI
36 előreprogramozott szín teljes RGBWA + UV színkeveréssel, szóval a spektrum bármely árnyalata elérhető. A SlimPAR 64 LED elektronikus stroboszkóp és homályosító effektet is tud.

KÖNNYŰ PLUG-N-PLAY VEZÉRLÉS
Az integrált vezeték nélküli vezérléssel a programozás egy szempillantás: Csak irányítsd rá a távvezérlőt, és kattints, hogy pontosan azt a színt kapd amelyet akartál, vagy futtasd az előre beállított programokat.

BESZÉLJEN A ZENE
A SlimPAR64 LED tartalmaz egy beépített mikrofont is – csak vedd hangosabbra a zenét és irányítsa a ritmus a közönséget. Ráadásul tartalmaz 4 darab előre programozott show-t, mely futhat egyetlen vagy akár 32 darab egymásba fűzött eszközön is – fénytechnikusi szakértelem nem szükséges! 

VÉKONY PROFIL, ÜLTETHETŐ FORMATERV
A lapos ültethető kialakításnak köszönhetően tökéletesen lerakható a padlóra is, így a kábelezés oldalról is elvégezhető. Ez biztosítja mindazt a szabadságot, mely révén szűkebb helyekre is elhelyezhető, mint süllyesztett asztalok, vagy magasabb objektumok alulról történő megvilágításához 90 fokos szögből. 

EGY SZEMPILLANTÁS A BEÁLLÍTÁS
A beüzemelés még sosem volt ennyire egyszerű. Oszd fel a 32 eszközt master/slave konfigurációban, majd gyorsan kösd össze őket a hálózati és DMX kábeleken keresztül. A sokoldalúság növeléseként variálható a földi- és a függesztett elhelyezés a gyári tartozékként elérhető multifunkciós függesztőkerettel.

TOVÁBBI SZÍNEK BOROSTYÁN ÉS UV
Nem minden fény jön ugyanúgy létre. Úgy döntöttünk, hogy beszerelünk egy borostyánsárga és egy UV LED sugárzót is így még kreatívabb lehetsz. A borostyán színű LED klassz melegszínű fényáradatot biztosít az előadónak / zenekari tagoknak, míg az UV szűrő gondoskodik róla, hogy a buli egész éjjel ragyogjon.

ALKALMAZÁSOK
Derítőfény élő fellépésekhez, speciális effektek, installációk számára, előadók, DJ-k, rendezvények melyek professzionális minőségű világítást igényelnek megfizethető keretek között.

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓK
Típus:            Ültetett derítő lámpa
Dinamikus effektek:    Színkeverés, 36 színpreset, villódzó, homályosítás
LED:            5x12W RGBWA + UV
Sugárszög:        Fix 25°
Vezérlés:        DMX, távvezérlő, egyedülálló, hangvezérlés
Védelem:        IP20, csak száraz helyszíneken
Méretek:        262 mm x 127 mm x 266 mm
Tömeg:            2,1 kg


A DOBOZ TARTALMA
THRILL SlimPAR 64 LED
Távvezérlő
Hálózati kábel
Multifunkciós függesztőkeret