Termékeink > > PCM92PCM92


Az új PCM92 - a több mint 35 éves tapasztalattal rendelkező amerikai gyár egyik legsikeresebb prémium kategóriás effektprocesszorának - a PCM96-nak az élőzenei alkalmazásokhoz átalakított változata. A legendás PCM81 és PCM91 alapjaira épülő vadonatúj DSP technológia alkalmazása mellett természetesen helyett kaptak a legfrissebb és a már klasszikusnak számító Lexicon effektek is. 28 mono és sztereó zengető, delay-ek, modulációs effektek, rendkívül rugalmas effekt-út konfigurációk, közel 700 gyári pres et. Bátran kijelenthetjük hogy az új PCM92 kategóriája egyik legkiemelkedőbb audioprocesszora.

A PCM92 egyik legfontosabb adottsága hogy a tradicionális zengetők hangját ezentúl többmódú szűrőkkel is tovább finomíthatjuk, megőrizve persze a letisztult és egyedülálló „Lexicon hangzást”.  Mindegyik zengető rendelkezik egy végtelenítő (Infinite) paraméterrel, mellyel egyedülálló háttéreffekteket is létrehozhatunk.

A Lexicon Room algoritmus megsokszorozza a PCM92 rugalmasságát. A visszaverődési módok könnyedén kiválaszthatóak, mérete zhetőek, kiegyenlíthetőek, a helységméret azonnal megváltoztatható és megfordítható folyamatosan áthaladó audió-jel esetén is. 

A Lexicon leghíresebb Hall, Concert Hall és Random Hall zenegetőalgoritmusai is helyet kaptak a készülékben melyek kíválóan használhatóak nagyobb méretű muzikális csarnokokban vagy helyszíneken.

A kétcsatornás 1U méretű készülék analóg szimmetrikus XLR és ¼” TRS, digitális XLR AES/EBU ki- és bemenetekkel, MIDI, Worldclock, és Ethernet csatlakozókkal rendelkezik, melyek segítségével b& aacute;rmilyen típusú keverőpulthoz vagy digitális audióállomáshoz könnyedén csatlakoztatható. Az analóg-digitális konverzió 24bites , a mintavátelezés 44.1 és 96 KHz-en is történhet.

Az előzenei alkalmazásokhoz kialakított felhasználóbarát előlapi kezelőszerv és a kristálytiszta kijelző segítségével mindegy egyes paraméter tökéletesen leolvasható és azonnal állítható, akár távolról is a Harman  HiQnet rendszerén keresztül. 
LETÖLTÉSEK SUPPORT GYÁRTÓ