Termékeink > > K872K872


Az AKG egy új fejhallgatóval is megörvendeztette a 2016-os frankfurti kiállításra kilátogatókat, ugyanis itt már fülközelben volt az új K872 referencia fejhallgató. Az új modellt kifejezetten azoknak a hangmérnököknek és zenészeknek tervezte a gyár, akik a létező legprecízebb pontosságot és részletességet követelik meg a felvételek, keverések, masteringek és az élő fellépések során.

A teljesen egyedi tervezésű komponensek, mint a speciális kialakítású 53mm átmérőjű hangszóró, a pehelykönnyű teljesen áteresztő hálós fejpánt, a minőségi szivacsos fülpárnák, és a kényelmes hordtáska/tartóállvány a K872 egyedülálló hangminőségével párosítva kivételes kényelmet és hordozhatóságot biztosítanak.

A tiszta, erőteljes és hihetetlen részletes hangzás érdekében az AKG egy 53mm-es hangszórót épített be a K872-be, a legnagyobbat az AKG fejhallgatók történetében. Ezt a típust az azóta rengeteg elismerést begyűjtő K812-es típus hangszórójából fejlesztették tovább, mely a kategória legnagyobb headroom és dinamika tartományát nyújtja. Mindegyik K872 hangszóró Tesla mágneses rendszerrel rendelkezik, mely a ma ismert legerősebb ilyen rendszer, és amelynek az elképesztően pontos hangkép, és a letisztult természetes hangzás köszönhető.

A K872 hangszórója ezen felül egy nagy érzékenységű rézborítású alumínium tekerccsel is rendelkezik amely révén a teljes spektrumot, tehát az emberi hallástartományon kívüli hangokat is képes megszólaltani. A pehelykönnyű kétrétegű tekercs elképesztő impulzus átvitelt, és 5Hz-től 54 kHz-ig terjedő, extrém széles tartomány átvitelére képes, miközben a legalacsonyabb torzítás jellemzi a maga kategóriájában.
A vadonatúj tervezésű, teljesen zárt kialakítású fülkagylókkal a K872 optimális izolációt biztosít a külső hanghatásokkal szemben a kritikus monitorozások alkalmával. A kivételes személyre szabott illeszkedés  és kényelem érdekében, a K872 háromdimenziós prémium fülpárnákkal, és egy vadonatúj gyorsbeállási mechanizmussal is rendelkezik, mely mindig a fejformának tökéletesen megfelelő pozícióban marad. A kardán típusú teljesen fém pántoknak köszönhetően maximális tartósság és szoros fülre illeszkedés is jellemzi a K872-őt, így az egész formaterv összehangoltan „dolgozik” azért hogy felülmúlhatatlan kényelmet biztosítson a hosszúra nyúló keverések alakalmával.

„A K872 fejhallgatóban az innovatív hangszórótervezés, a rendkívüli mechanikai- és akusztikus technológiákkal ötvöződik, mely szuper átvitelt, kivételes kényelmet és hosszan tartó megbízhatóságot biztosít használójának” – mondta Peter Chaikin, a Harman Professional Recording Solutions menedzsere. „Ez a fejhallgató tökéletesen reprezentálja az iparág vezető teljesítménybeli és minőségi irányába vetett elkötelezettségünket.”A K872 ideális választás azoknak a profiknak akik pontos, átlátható, a megszokottnál is részletesebb referenciát szeretnének a kritikus monitorozások, felvételek, keverések vagy produkciók alkalmával. Az élő produkciókkal dolgozó hangmérnökök is értékelni fogják, mennyire jól szigeteli a külvilági zajokat, illetve mennyire részletes és kényelmes a K872, melyek révén a mix kritikus elemeire is fokozottabb figyelmet tudnak fordítani. A stúdiós szakemberek is kamatoztathatják a K872 referencia minőségét mind a stúdiós, mind a mobil munkafolyamatok során. A fejhallgató egy olyan hordtáskát tartalmaz, mely fejhallgató állványként és tárolóként is funkcionál, amely kényelmesen elfér egy bőröndben is.
LETÖLTÉSEK SUPPORT GYÁRTÓ