Termékeink > > K182K182


A híres osztrák gyár mögött már több mint 65 évnyi tapasztalat áll, ami a mikrofon és fejhallgató fejlesztést illeti. Ezt a tudást felhasználva bővül most tovább a professzionális fejhallgató család, melynek legújabb tagja nemrég mutatkozott be hivatalosan: a K182 professzionális monitor fejhallgató. Az összecsukható, zárt kialakítású K182 páratlanul tiszta hangzást, kényelmet és hordozhatóságot nyújt a zenészeknek és a hangmérnököknek egyaránt - abszolút megfizethető árfekvésben.

A K182 a klasszis hangzást nagy méretben adja át, mivel a hangszórók a rendkívül nagy teljesítmény mellett 10 Hz – 28 kHz –es frekvencia átvitellel gondoskodnak az igazán kiegyensúlyozott mixről. A nagy érzékenységgel is rendelkező kapszulák 50mm átmérőjűek és professzionális minőségű hangzást biztosítanak még mobil eszközökkel történő használat során is. Ráadásul a zárt, és fül köré illeszkedő kialakításnak köszönhetően hosszútávon is kényelmes viselést biztosít minden zeneszerető számára.

A K182 strapabíró anyagokból készült: úgy tervezték, hogy kibírja az elkerülhetetlen leeséseket és odaütődéseket melyek a használat és szállítás során előfordulhatnak. A kényelmes 3D összecsukási mechanizmus révén nagyon könnyen összezsugorítható a fejhallgató és kompakt méretű helyekre is könnyedén elpakolható. A fejhallgató gyári tartozéka egy lecsatolható mini XLR – 3,5mm jack kábel valamint egy 3,5mm-6,3mm-es csavaros átalakító is. Az elkopás után a fülpárnák is bármikor cserélhetők meghosszabbítva a vásárlói befektetés élettartamát. 
LETÖLTÉSEK SUPPORT GYÁRTÓ