Termékeink > > HSC/HSD HEADSETHSC/HSD HEADSET


A többszörös díjnyertes K271 és K171 fejhallgatók megújulása után, az AKG a 2011-es frankfurti kiállításon leplezte le a továbbfejlesztett HSD/HSC széria legújabb tagjait, a kondenzátor mikrofonnal szerelt HSC171 és HSC271, valamint a dinamikus mikrofonnal ellátott HSD171 és HSD271 modelleket. 

Az elsősorban broadcast és felvételi célokra szánt  fejhallgatók  nemcsak színben újultak meg: alkalmazásra került a K271MKII és K171MKII fejhallgatókból jól ismert Varimotion™ membrán, és a stúdiófejhallgatókhoz hasonlóan a kábelek ennél a szériánál is lecsatolhatók és mindenféle segédeszköz nélkül könnyedén cserélhetőek. Az elődökhöz képest tovább finomították  az audio minőséget és a külső zajszigetelést is. A flexibilis mikrofonnyak 270°-ban forgatható, így lehetőség nyílik bal illetve jobboldali használatra is. 

Újdonság hogy a mikrofon 90°-os pozícióban automatikusan némít. A szintén új  rugalmas felfüggesztés nemcsak nagymértékben csökkenti a mechanikus zajokat, de óvja is a kapszulát az esetleges sérülésektől. Mind a négy modell teljesen zárt kialakítású, a HSC/HSD 271 típusok fül köré, (circum-aural), a 171-es típusok pedig fülre illeszkedőek (supra-aural). 

A headsetek gyárilag nem tartalmaznak kábelt, a kábel igény szerint választható:

  • MK HS Studio C – 3pólusú XLR mama-6.3mm Jack (HSC típusokhoz)
  • MK HS Studio D - 3pólusú XLR mama-6.3mm Jack (HSD típusokhoz)
  • MK HS PC – 3.5mm Jack – 3.5mm Jack (HSC típusokhoz)
  • MK HS XLR 4D – 4 pólusú XLR mama (HSD típusokhoz)
  • MK HS XLR 5D – 5 pólusú XLR papa  (HSD típusokhoz)
LETÖLTÉSEK SUPPORT GYÁRTÓ