Termékeink > > EPM/EFXEPM/EFX


EPM6  EPM8  EPM12
EFX8 EFX12


Az EPM keverőpultok a legendás Soundcraft minőséget és megbízhatóságot nyújtják, mindamellett rendkívül kedvező árfekvésűek. Kitűnően használhatók élőzenére, felvételkészítéshez, installációkhoz és broadcast célokra is. 

A 24 bites Lexicon effektprocesszorral felvértezett EFX, 8 és 12 csatornás változatokban kapható, mely révén bárhol és bármikor bevethetjük a 32 klasszikus effektet. Azoknak akik a külső effektprocesszort preferálják, kitűnő megoldás a három különböző konfigurációban elérhető EPM széria. (6, 8 és 12 mono bemenet - az EFXben található FX Send helyett egy második AUX Send található.) 

Minden EFX/EPM standard 2 sztereó bemenettel is rendelkezik.Minden csatlakozó a keverőpult tetején került elhelyezésre, hogy az asztali keverés folyamán könnyedén hozzáférhető legyen minden egyes ki-és bemenet. Az opcionálisan megvásárolható rack-be szerelő fülek gyorsan és könnyedén felcsavarozhatók a pult oldalára, így percek alatt rack-be is építhető, ahol mindössze 8U helyet foglal. 

Az EFX/EPM pultok beépített +48V (globál) fantom táppal biztosítják a kondenzátor mikrofonok működtetését. A bemeneteken a GB szériás pultokban is megtalálható híres GB30 mikrofonelőerősítő gondoskodik a a kivételes érthetőségről, a rendkívül alacsony zajszintről és hangminőségről. A Soundcraft több mint 30 év tapasztalatait felhasználva alkotta meg az EPM/EFX keverőpultokat, melyek rendelkeznek minden lényeges tulajdonsággal melyekre a mai professzionális keveréshez szükségünk lehet.

A vizuális tájékozódást az éles fényű színes LED kijelzők segítik. Minden csatornán elhelyezésre került egy túlvezérélés LED, mely a jelút több pontjáról kap visszajelzést, biztosan megakadályozva ezáltal a túlvezérlést.

A LED a jelszinttel arányosan világít, amely ha megközelíti a csúcsszintet, azonnal jelez, így minőségi romlás nélkül elvégezhetjük a szükséges módosításokat, kihasználva a rendelkezésünkre álló összes tartalékot.(headroom.) Továbbá a fő sztereó kimenet 10 szegmeneses LED kijelzősorral rendelkezik, plusz egy PFL aktivitás kijelzővel.

A rackbeszerelő készlet a 12 csatornás modellekhez gyárilag mellékelve van.