Termékeink > > EON ONEEON ONE


A JBL Professional leleplezte legfőbb újdonságát a 2016-os PLS kiállításon, a legendás EON család legújabb tagját, az EON ONE-t, amely egy igazi minden-az-egyben hordozható PA rendszer. A line-array technológiában és hangfaltervezésben vezető szerepet betöltő mérnökök által készített professzionáls rendszer a kivételes hangminőség és az áramvonalas kompakt oszlop stílusú formatervezés egyedi kombinációja.

Az EON ONE a 208P-hez hasonlóan már szintén rendelkezik beépített Bluetooth audio streaming lehetőséggel, valamint egy beépített 6-csatornás keverőmodullal. Az EON szériára jelmező egyedi formavilágnak és pehelysúlynak köszönhetően a rendszer akár egy kézzel is cipelhető, és ideális megoldás mobil zenészeknek, dj-knek, fitnesz stúdióknak, kisebb vállalati rendezvények és vendéglátóipari egységek hangosításának.

A rendszer 118 dB SPL maximális hangnyomásra képes, a részletgazdag és torzításmentes hangzás mellett. A karcsú formatervezésű 10” mélyhangszóróval szerelt szub tömör és pontos mélyfrekvenciás átvitelt biztosít, amely ideális dj-knek, és előre rögzített anyagok visszajátszásához.

A magas frekvenciás szekció a JBL szabadalmaztatott DCG™ (Directivity Control Geometry) technológiájával optimalizálja az elosztást és a lesugárzási szögeket mind a 6 darab 2” átmérőjű HF hangszóró esetében. Ennek köszönhetően kivételes lefedés jellemzi a rendszert, biztosítva ezáltal hogy a közönségből mindenki ugyanazt a pontos és konzisztens hangot hallja az egész teremben.

A beépített 6-csatornás keverőmodulba mikrofonokat, hangszereket, úgymint akusztikus gitárt, elektromos gitárt, billentyűsöket és más forrásokat is lehet csatlakoztatni. A keverő magas és mélyfrekvenciás hangszínezési opciót is kínál, a szintén integrált Bluetooth modulon keresztül pedig okos mobileszközökről nyílik lehetőség hanganyagok bejátszására.Mint az első igazán hordozható minden-az-egyben line-array PA rendszer, az EON ONE akár egy kézzel is mozgatható. A magas frekvenciás komponens a két toldóelemmel együtt a szubbasszus hátuljában kialakított részben helyezhető el. A rendszer így pillanatok alatt összeállítható, és üzembe helyezhető, az alkalmazásnak megfelelő mennyiségű toldóelem megválasztásával együtt. Ha mindkét elem használatban van, akkor a magasabban elhelyezkedő HF szekció a legnagyobb hatótávolságú mely nagyobb közönségnél ideális. Egy darab toldó használata konferencia- és edzőtermek hangosításához valamint közepes méretű közönséghez ajánlott.Kisebb értekezletek, és szűkebb körű rendezvényeknél a magas frekvenciás részt közvetlenül a szubra is rá lehet helyezni toldás nélkül.

„Az EON ONE igazi letisztult kompromisszummentes hordozható megoldás” – mondta Craig Lambrecht, a Harman Professional Retail & Recording Solutions menedzsere. „Az EON ONE mögött ugyanazok a kiváló szakemberek állnak akik a zászlósajó termékeinkben megtalálható úttörő technológiákért is felelősek. Örömünkre szolgál hogy a világszerte elismert JBL technológa és hangminőség még több zenész és esemény számára válik elérhetővé ebben a teljesen új formátumban”

 
LETÖLTÉSEK SUPPORT GYÁRTÓ