Termékeink > > CSS COMMERCIAL SERIESCSS COMMERCIAL SERIES


A JBL bemutatja a legújabb elérhető árkategóriájú Commercial Series álmennyezeti hangszórócsaládját mely kiváló teljesítményt és hangzást biztosít minden egyes étteremben, üzlethelyiségben, iskolában vagy bármilyen más intézményben legyen szó utasító- hangrendszerről vagy csupán háttérzenei bejátszásokra tervezett épülethangosításról.

A magas érzékenység rendkívül nagy hangerőt biztosít még kisebb teljesítményen is, a széles szórás pedig gondoskodik a tökéletes lefedettségről. A 3 különböző feszültséggel (100V/70V/25V) működö transzformátor segítségével könnyedén és gyorsan beilleszthetők bármely installációs hangrendszerbe. A Commercial Series hangszórói megfelelnek az UL1480 és UL2043 szabványok követelményeinek.

Az összes hangszóró 25mm (1in.) átmérőjű tekerccsel, Kapton™ csévetesttel illetve nagy hőellenállású kábelezéssel van ellátva a lehető leghatékonyabb hőelnyelés, és a hosszú távú megbízhatóság érdekében. A hangszóró, a rács és a transzformátor gyárilag összeszerelve találhatók meg a csomagolásban, így a beszerelés rendkívül gyors és kényelmes. A hangszórókhoz a gyári tartozékok (házak, beszerelő sínek) külön rendelhetők!