Termékeink > > BAND MANAGER 2™BAND MANAGER 2™


A Band Manager™ szoftver segítségével valós időben vezérelhetők és monitorozhatók a Crown XTi és most már az XTi 2 szériás erősítői is. 

A Band Manager lényegében egy leegyszerűsített és ezáltal méretben is kisebb változata a System Architect szoftvernek, mely ugyanazt az XTi plugin-t használja mint a nagyobb testvére, de sokkal gyorsabban és kevesebb munkával elvégezhetők a beállítások, mivel a Band Manager kifejezetten hordozható alkalmazásokhoz készült. 

A program az indításkor automatikusan felfedezi az USB porton keresztül csatlakoztatott XTi erősítőket (max. 8-at), és el is helyezi őket egy virtuális rackben. A program tartalmazza a legfrissebb gyári JBL hangfalbeállításokat is, melyek két kattintással feltölthetők az erősítőkre. 

A kezelői felület rendkívül felhasználóbarát, az intuitív böngésző-alapú felületen minden funkció gyorsan és könnyedén elérhető.

A főképernyő minden egyes csatlakoztatott erősítő esetében automatikusan konfigurálja és megjeleníti a monitorozáshoz szükséges kijelzőket, a front-of-house EQ-t, és a szintszabályzókat. 

Szintén a főképernyőről juthatunk el az erősítők jelfeldolgozó processzorához, szintén egyetlen dupla-kattintással. 

A beállítások lementhetők .preset fájlokba, melyek tetszés szerinti programhelyre le is menthetők és betölthetők az erősítő előlapi kezelőszervei segítségével. 

Ha részletesebb beállításokra van szükség a Band Manager-ben létrehozott konfigurációk a System Architect programmal is megnyithatók és szerkeszthetők.

A Band Manager™ 2 szoftver jelenleg csak a Crown XTi és XTi 2 erősítőkkel kompatibilis.

 

https://www.crownaudio.com/en/softwares/hiqnet-band-manager-v2-00-0-0-r1-windows
LETÖLTÉSEK SUPPORT GYÁRTÓ