A Harman Professional termékek hivatalos magyarországi forgalmazója a Bertaudio.
Kecskeméti bemutatótermünkben kipróbálhatod az AKG, BSS, CROWN, DBX, JBL, LEXICON, SOUNDCRAFT legújabb professzionális hangtechnikai eszközeit!
Mikrofontól a hangfalig. A teljes láncot.


Rólunk

A Harman Professional termékek hivatalos magyarországi forgalmazója, több mint 35 éves szakmai múlttal a hazai piacon. Minden együtt a tökéletes hangzáshoz.

 

A Bertaudio (első nevén: Hifi Hobby, majd később Hifi Audio Studiotechnika) céget 1983. áprilisában alapította tulajdonosa. A vállalkozás kezdetben, a nyolcvanas évek elején leginkább keresett, új, valamint használt videó és audió termékek, hangfalak, erősítők és lejátszók kiskereskedelmi értékesítésével foglalkozott.
A cég életében hatalmas fordulat következett be 1989-ben, amikor lehetővé vált, hogy üzleti kapcsolatot létesítsen külföldi cégekkel és termékeket importáljon.
A Hifi Audio Studiotechnika első, külföldi üzleti partnere egy belga cég, a Beltronix volt. Ebben az időben a Beltronix látta el olyan világmárkák képviseletét Belgiumban, mint a JBL, Harman Kardon, AKG, TEAC és Tascam gyártók. A cég kereskedelmi feltételei, nagy áruválasztéka a professzionális termékektől az otthoni elektronikáig, valamint kedvező árai adtak lehetőséget arra, hogy a Hifi Audio Studiotechnika eladható, kiváló minőségű termékek forgalmazását kezdje meg Magyarországon.

A cég 1990-ben nyerte el első kizárólagos forgalmazói jogát. A brit Wharfedale cég termékeinek nagy- és kiskereskedelmi forgalmazását kezdte el Magyarországon. Ezt a képviseletet két éven keresztül látta el.

Az 1991-es éven a cég kiugró sikereket ért el a forgalmazásban, így lehetősége nyílt arra, hogy közvetlenül a Harman Marketing Europe-pal lépjen kapcsolatba. A Harman cég egy egyéves próba periódus után a Hifi Audio Studiotechnikának adta a JBL Professional és JBL Consumer termékek magyarországi kizárólagos képviselet jogát, amellyel megnyílt az út más Harman cégek termékeinek forgalmazása felé.

A cég folyamatos növekedése és megbízhatósága eredményeképpen több világmárka kizárólagos magyarországi képviseletét nyerte el, mint a JBL, Infinity, és a Harman Kardon. Ekkorra a cég kereskedelmi tevékenysége kinőtte az addigi kis üzlethelységet, így 1995. májusában a vállalkozás egy új, több mint 700 négyzetméteres épületbe költözött, amely magában foglalja az irodákat, bemutatótermeket és raktárt is.

1996-ban újabb jelentős cég, a Shure Incorporated mikrofongyártó cég képviseletét nyerte el a Hifi Audio Studiotechnika. Ez a képviseleti jog lehetővé tette, hogy növelje viszonteladóinak számát, mivel a professzionális felhasználók mellett nagyon sok zenész üzlet lépett kapcsolatba a céggel.

A 2002-es évben a vállalkozás megkapta a Crown professzionális erősítők, valamint a BSS elektronikák kereskedelmének kizárólagos jogát.

2003-ban újabb előrelépés történt, hiszen a Hifi Audio Studiotechnikához került a Soundcraft keverőpultgyártó cég és a DBX elektronikák gyártásával foglakozó vállalat is.

A cég folyamatos megújulását jelzi az is, hogy ebben az évben a Hifi Audio Studiotechnika, Bertaudio-ra változtatta nevét. 2004-től a Bertaudio képviseli magyarországon a neves osztrák mikrofon és fejhallgatógyárat az AKG-t, valamint az effektprocesszor gyártás terén méltán híres Lexicon Pro céget is. A cég profilja így teljesen áttevődött a professzionális hangtechnika terére.

A Harman Pro csoport termékeinek képviselete egy cég keze alatt összpontosult, lehetővé téve ezáltal a folyamatos megjelenést a nagyobb hangtechnikai beruházások terén.A Harman Pro termékeinek köszönhetően a cég, egy nagybonyolultságú professzionális hangrendszer kiépítéséhez szükséges szinte minden összetevőt képes biztosítani saját kínálatából, melyek a maguk kategóriájában egytől egyig vezető piaci helyet foglalnak el.

A Bertaudio állandó viszonteladói és végfelhasználói partnerhálózata mára már több mint 100 tagot számlál. A cég a nagykereskedelem mellett vállalja hangtechnikai rendszerek tervezését és kivitelezését is.

Bemutatótermünkben az általunk forgalmazott termékek megtekinthetőek és azonnal kipróbálhatóak. Előzetes bejelentkezés nem szükséges.