BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

Soundcraft Vi2000 – Új taggal bővült a Vi újgenerációs szériája!
A Soundcraft is tartogatott újdonságot a 2016-os Pro Light & Sound Show-ra, bemutatta ugyanis az iparág vezető Vi digitális keverőpult család legújabb tagját a Vi2000-t. Ez a funkciókban rendkívül gazdag keverőpult páratlan erőt és teljesítményt nyújt a turné, installációs és különböző vállalati AV piacokra költséghatékony, minden-az-egyben formátumban. A Vi2000 egyesíti a Vi3000, Vi5000 és Vi7000-ből jól ismert, egyedülálló Vistonics-alapú kezelőfelületét, és a Soundcraft vadonatúj fejlesztésű erőteljes SpiderCore™ integrált DSP és I/O motorját mely a testvérvállalat Studer technológiai fejlesztéseire épül.
„Akár turné akár installációs hangosítás, a Vi2000 egy csodálatos keverőpult, amely tartalmaz mindent, amire csak szükségük lehet manapság a hangmérnököknek, mindezt egy rendkívül kompakt formátumban.” – mondta Andy Brown, a Harman Professional Tour Mixers menedzsere. „A Vi2000-ben felhasznált technológiák egyértelműen a kategória egyik legjobbjává emelik a keverőpultot, legyen szó hangminőségről, kezelhetőségről vagy a digitális csatlakozási lehetőségekről”

A Vistonics™ kezelőfelület a Vi2000 formatervezésének központi eleme, mely maximális információkkal és vizualitással biztosít folyamatos és közvetlen hozzáférést minden elérhető funkcióhoz. Számos kapcsoló és forgó enkóder csatlakozik minden egyes VistonIcs™ kijelzőhöz, így ott vezérlünk ahová nézünk. A különböző funkciók különböző színkódolásúak, és kiválasztásnak megfelelően változnak. A képernyő egyetlen érintésével megjelenik az adott szekcióhoz tartozó minden lényeges vezérlőszerv.

A Vi2000 hangminőségét a Soundcraft SpiderCore 40 bites, lebegőpontos DSP motorja biztosítja, mely FPGA és DSP technológiák különleges egyvelege, mely maximális I/O jelút konfigurációt, DSP kapacitást nyújt, egy rendkívül kis helyigénnyel rendelkező vezérlőfelületen.

Ráadásul a teljes mikrofon- és vonalszintű I/O választék mellett, a konzol egészen 48 mikrofon bemeneti, és 16 vonalszintű kimeneti kapacitásig konfigurálható, a 4db hátoldali 16 csatornás XLR modulokon keresztül. A keverőpult ezen felül tartalmaz még két darab 64 csatornás bővítőhelyet is, ahová akár két különálló MADI stagebox is csatlakoztatható. Vagy alternatív megoldásként bármely D21m típusú opciós I/O kártya is használható, melyek révén bármely iparág standard audióformátum elérhetővé válik. A konzol teljes kapacitása 246 bemenet és 246 kimenet.

Mint az összes többi újgenerációs Vi keverőpultnál, a beépített 64x64-es Dante interfész itt is gyárilag rendelkezésre áll, amely közvetlen bejátszási/felvételi lehetőséget kínál PC-s, vagy Mac-es szoftver segítségével közvetlen Ethernet kapcsolaton keresztül. De akár meglévő Dante hálózatba is egyszerűen integrálható a Vi2000 ezáltal. A Dante interfész kiegészül egy további optikai MADI interfésszel is, melyet elsősorban felvételi jelforrások, illetve Soundcraft RealTimeRack plug-in rack csatlakoztatása céljából építettek be, mely révén a klasszikus Universal Audio UAD plug-inek is elérhetővé válnak.

A teljes csomagot az ultrakompakt váz teszi teljessé, amely mindössze 1,15m széles, és 16 bemeneti tolóféder, és 8 kimeneti féder helyezkedik el rajta, így a helytakarékosabb igényeknek is tökéletesen megfelel. A Soundcraft szabadalmaztatott technológiái mint a FaderGlow, a VM2 mikrofon monitor plug-in és a Vistonics rendkívül felhasználóbarát keverési élményt nyújtanak. Ráadásul a 40bites lebegőpontos DSP környezet kivételes hangminőséget biztosít Studer, BSS Audio, dbx és Lexicon jelfeldolgozó algoritmusokkal fűszerezve, melyek közül kiemelkedik az újonnan integrált legendás BSS DPR901II dinamikus EQ.Bővebb információk:
http://www.soundcraft.com/products/Vi2000[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document