BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

Soundcraft Vi3000 - Megérkezett Magyarországra a digitális keverőpultok új generációja!Megérkezett Magyarországra az első Soundcraft Vi3000 keverőpult!

Ráadásul az elérhetők közül, rögtön a legnagyobb kapacitással rendelkező konfiguráció a Vi3000-72-Cat5

Ez azt jelenti hogy a 24 tolóféderrel felszerelt, és most már a DSP egységet is magában foglaló konzol, a 16 mikrofon bemenet és a 16 vonal szintű kimenet mellett 20 csatorna digitális AES/EBU bemenetet, és szintén 20 csatorna AES/EBU kimenetet is tartalmaz, a beépített optikai MADI és Dante protokollok mellett.

A 72-es konfiguráció standard tartozéka a 64/32-es Cat5 csatlakozással ellátott Vi Stagebox is.

A keverőpult mostantól bármikor kipróbálható, az alábbi elérhetőségeken jelezhetik demó igényüket:

Kecskemét: (76) 500 600 – bertaudio@bertaudio.hu

Budapest: (1) 215 55 80 – microsound@microsound.hu

 

Az elérhető Vi3000 konfigurációk:
(a kép kattintásra nagy méretben is megjelenik)


Vi3000 bemutatkozó:

Az angliai Potters Bar-ban lévő Soundcraft főhadiszálláson,pár nappal a 2014-es Franfurti szemle előtt hivatalosan is bejelentették egy új Vi szériás digitális keverőpult,a Soundcraft Vi3000  érkezését. A keverőpult csupa korszerű jellemvonással bír, beleértve az új úttörő belső DSP egységet mely a SpiderCore® nevet kapta, mely 96 bemeneti csatorna keverését teszi lehetővé. A belbecs mellett a külcsín is teljes megújult az eddig ismert Vi formavilághoz képest és már az iparág egyik standard átviteli megoldásának számító Dante protokoll is integrálásra került a keverőpultba.

" Az új Vi3000 határozott előrelépést jelent a digitális keverőpultok világában, mind tervezés mind funkcionalitás terén, möközben megtartottuk a Vi4 és Vi6 legjobb elemeit." - mondta Andy Brown a Soundcraft Vi szériás pultok szenior termékmenedzsere. " Vadonatúj belső DSP modullal dolgozoik a keverőpult, mely a nagysikerű Studer Vista 1 DSP egységén alapul. De megújult a kezelőfelület is mely még hatékonyabb lett. Az árkat egória többi pultjához hasonlítva, a Vi3000 több bemeneti csatornát, több kimeneti buszt, több fédert, és olyan felhasználói felületet kínál mint semmi más. Büszkén mondhatjuk a Vi3000-nek jelenleg nincs párja a kategóriában"

A vadonatúj 40 bites lebegőpontos SpiderCore DSP alapja teljes mértében a Vista 1 engine, mely kiegészül a Soundcraft V.4.8-as szoftverével, és egy negyedik 24-csatornás layer-el, hogy elérhető legyen mind a 96 bemenet csatorna. A kezelőfelület és maga a kezelés is hasonló a Vi széria kezelőfelületéhez. Mindezek mellett továbbfejleszett mikrofon-előerősítők gondoskodnak a szuper hangminőségről.

A hatékony tervezésű új kezelőfelület 36 fédert. 24 mono/sztereó buszt tartalmaz, és az elsöprő fekete képernyőpanelt 4 Vistonics II™ érintőképernyővel, frissített 3 dimenziós grafikai megjelenítéssel. Mivel a Vi3000 4 különálló éritnőképernyővel rendelkezik, így akár ketten is kezelhetik egyidőben.

"A paraméterek láthatósága, és a hozzájuk való könnyű hozzáférés a legfontosabb tulajdonsága egy digitális keverőpultnak" - jegyezte meg Brown. "Ha valami váratlan történik- ami meg is szokott a live hangosításokban - a beállítások gyors hozzáférése rendkívül nagy előnyt jelent".

Fontos újítás a Vi széria nagy modelljeihez képest, hogy a 3000-es modell a konzolba beépített I/O lehetőségeket is tartalmaz. Ráadásul eldönthetjük hogy ez analóg, vagy digitális opció-e (16-as blokkokban). Emellett, MIDI, USB, Ethernet, DVI kimenet Dante és optikai MADI lehetőségek, redundáns tápegység és két 64x64-es Dm21-es bővítő slot áll rendelkezésre a készülék hátoldalán.

A két opciós bővítőbe akár két MADI stagebox kártya is berakható, így két különálló Soundcraft stagebox is csatlakoztatható. A Vi3000 teljes mértékben kompatibilis a szintén nem oly rég bemutatott, a többszörös díjnyertes plug-in készítő Univers al Audioval közösen készíett Vi Realtime Rack-el
(http://www.bertaudio.hu/index.php?oldal=1&hir_id=197) így akár 74 ipari standard plugin is elérhetővé válik (Ultimate Live változattal). A Vi3000 az első pult amely beépített Dante illesztéssel rendelkezik.

A nagyban megnövelt funkcionalitás mellett a Vi3000 megtartotta a világszerte elismert Vi széria legjobb tulajdonságait, mint a FaderGlow™ féder-színkódolást, a snapshot mentés/betöltés funkciót, a Soundcraft iPad távvezérlő alkalmazásával, a ViSi-vel való kompatibilitást, a beépített Lexicon effektrocesszorokat, a szintén beépített dbx dinamikák at, BSS grafikus EQ-t stb.


További részletek elérhetők a gyártói weboldalon:
http://www.soundcraft.com/products/product.aspx?pid=200

Brosúra:
http://www.soundcraft.com/downloads/fetchfile.aspx?cat_id=brochures&id=5155[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document