BERTAUDIO Harman Group
Amennyiben értesülni szeretnének legfrissebb újdonságokról kattintsanak a regisztráció gombra, majd az űrlapot kitöltve íratkozhatnak fel a hírlevelünkre! A kifutó illetve akciós termékeinkröl érdeklödjenek elérhetöségeinken!

[ Regisztráció ]

Si Performer

AMX – Újabb világhírű márkanévvel bővül a Harman család

 

Stamford, Connecticut – A világ egy vezető „infotainment” vállalata a Harman International Industries a mai napon (2014.05.21.) hivatalosan is bejelentette, hogy megállapodtak a The Duchossois Group Inc. vállalattal az AMX LLC részleg megvételéről. A Harman a vételárat is nyilvánosságra hozta: 365 millió USD.  Az AMX világszerte híres  vállalati vezérlő-,   automatizált audio és videó rendszereket tartalmazó megoldásairól.

„A Harman vezető szerepet tölt be az intelligens megoldások terén. Célunk, hogy a vállalati megoldások felé is bővítsük megoldásainkat, ahol már eddig is jelentős mértékben jelen vagyunk a picaon” mondta Dinesh C. Paliwal a Harman elnöke és vezérigazgatója. „Az AMX a vállalati vezérlő, és automatizált audio valamint videó rendszerek technológiai éllovasa. Az AMX segítségével egyedülálló módon, komplett hang-, videó-, fény-, és automatizált megoldásokat tudnunk nyújtani vásárlóinknak világszerte”

Az AMX vállalatot 1982-ben alapították a Texas állambeli Richardsonban ahol a jelenlegi főhadiszállás is megtalálható. Az AMX hardveres és szabadalmaztatott szoftveres megoldásai nagy mértékben leegyszerűsítik az emberek és a  technológia együttműködését, és a világ számos vállalati és fix installációs rendezvényen alkalmazzák, mint pl. konferencia termekben, szállodákban, előadótermekben, irányító központokban, szórakoztató- és műsorszóró létesítményekben. Az AMX jelenleg 600 embert alkalmaz a világ 19 különböző országában.

„A Martin tavalyi megvásárlásával a Harman egyértelmű célt tűzött ki: vizuális megoldásokkal bővíteni a meglévő audio kínálatot” – mondta Blake Augsburger, a Harman Professzionális Divíziójának elnöke. „ Az AMX erős videóközvetítő hardver- és szoftverportfóliója jelentős lépést jelent a videó világába, és megerősítése annak, hogy kizárólag piacvezető technológiák és márkák bevonásával  szeretnénk bővíteni a professzionális kínálatunkat az egymással szomszédos és kiegészítő piacokon is.”

„A Harman egy világklasszis cég. A tranzakció létrejöttével számos további lehetőség nyílik meg az AMX üzleti növekedéséhez” – mondta Robert L. Fealy, a DUchossois Group vállalat elnöke és ügyvezetője, aki egyben az AMX elnöke is.  „ A Harman csoportnak történő értékesítés jelentős pénzügyi lehetőségeket nyit meg az AMX előtt így tovább erősödhet vezető szerepében, mely még magasabb szintű sikereket és teljesítményt eredményezhet”.


Az AMX a Harman Professzionális divíziójába kerül, olyan legendás és vezető márkák mellé, mint az AKG, BSS Audio, Crown, dbx, JBL Professional, Lexicon, Soundcraft, Studer és a Martin.

Az AMX termékekről bővebb információ elérhető a gyártó hivatalos weboldalán:

http://www.amx.com
[ Vissza a nyitóoldalra... ]     Prioritás:

Facebook

HPro Full Line


Soundcraft Ui24R

Martin THRILL

Soundcraft Si Impact

Soundcraft Ui

JBL Commercial

Si Expression

Si Performer

JBL 3 SERIES

JBL STX800

JBL PRX400

Soundcraft Vi1

Soundcraft Si Compact

TOF Díjak

Soundcraft FX

partner program

HPro ProjektRégebbi hírek:
Bertaudio© 2015. :: Minden jog fenntartva!
Elérhetöségek: H-6000, Kecskemét, Nyíl utca 23.
bertaudio@bertaudio.hu Tel: 06/76/500-600

bertaudio.hu
Document