Ne maradj le semmiről!

Itt találod a Harman Professional Solutions legfrissebb híreit magyar nyelven!

Jó böngészést!


JBL PRX800W V2 firmware frissítés


Northridge, Kalifornia – A JBL Professional hivatalosan is bejelentette, hogy megérkezett a középkategóriás aktív hordozható PRX800W hangfalcsaládhoz a legújabb firmware frissítés.

Mi az, ami új?
A V2-es frissítés a teljes alapbeállítást megváltoztatja: mélyfrekvenciával dúsított hangzás vált elérhetővé a PRX815W és PRX812W típusoknál. De ha a felhasználó nem akar ezzel élni, visszaállítható teljesen semleges hangszín beállításra is. Ezen felül minden szélessávú modellnél finomításra került a bemeneti érzékenység a nagyobb tartományú gain vezérléshez. Természetesen ez is visszaállítható az eredeti alapértékre.
„Kiterjedt felméréseket végeztünk vásárlóink körében, melyek legfontosabb eredménye az volt, hogy a PRX800W vásárlók még több mélyet, és még nagyobb bemeneti érzékenységet szeretnének.” – mondta Craig Lambrecht, a Harman Professional Solutions marketingigazgatója. „A PRX800W már így is a kategória leghangosabb PA megoldása. Az új V2 firmware frissítéssel a felhasználók azonnal hozzájutnak egy észrevehetően melegebb és teljesebb hangképhez, mely tovább növeli a PRX800W szélessávú ládák kapacitását, anélkül, hogy bele kellene nyúlni a hangszínbe, vagy meg kellene érinteni a gain potmétert. Biztosan mindenki le lesz nyűgözve, pláne, aki mélyben túlsúlyos zenéket hallgat, úgymint hip hop, EDM, stb.”

Elérhetőség
A V2 firmware frissítés a PRX Connect mobilalkalmazáson keresztül telepíthető, mely elérhető az Apple App Store és a Google Play áruházakból, kizárólag tabletre. A 2019. márciustól gyártott és szállított modellek már gyárilag tartalmazzák a V2-es verziót, ezeket nem szükséges frissíteni.


PRX Connect app letöltés: