Ne maradj le semmiről!

Itt találod a Harman Professional Solutions legfrissebb híreit magyar nyelven!

Jó böngészést!


JBL PRO CONNECT V2 – Megérkezett a mobil applikáció új verziója a JBL hordozható PA sugárzóihoz!


NORTHRIDGE, KALIFORNIA – A HARMAN Professional Solutions, a világ vezető audio-, világítás-, videó- és vezérlőrendszereket gyártó vállalata bejelentette a JBL Pro Connect V2-es érkezését, amely az univerzális vezérlőalkalmazásának legújabb verziója, a JBL hordozható PA hangszórók és rendszerek egyszerű kezeléséhez. Az új kiadás számos robusztus funkciót és fejlesztést tartalmaz, amelyek tovább egyszerűsítik a keverő-, DSP- és Bluetooth-funkciók teljes készletének gyakorlati vezérlését.

A V2 funkciói közé tartozik az új Demo mód az alkalmazás képességeinek teljes megismerése, valamint a rendszerbeállítások és az előbeállítások konfigurálása anélkül, hogy Pro Connect-kompatibilis hangszóróhoz kellene csatlakoztatni. A teljes képernyős mód növeli a felbontást a vezérlőelemek szerkesztéséhez és beállításához, a Pillanatfelvétel nyelvi támogatása pedig a pillanatfelvételek bizonyos helyi nyelveken történő mentésének kényelmét teszi lehetővé. Az alkalmazás számos további apróbb fejlesztést és teljesítményjavítást is tartalmaz.

Az Android és iOS eszközökhöz elérhető JBL Pro Connect biztosítja, hogy a támogatott hangszórók és rendszerek teljes potenciálját ki tudjuk használni, úgymint a hangerő és az EQ beállítása, a Lexicon zengetők és effektek aktiválása, valamint a dbx Digital DriveRack jelfeldolgozás, a testreszabott ducker funkció, az előre beállított értékek mentése és betöltése, és még sok minden mást.

Az alkalmazás számos előre betöltött előre beállított beállítást kínál a népszerű vezérlőfunkciókhoz, mint például a bemeneti EQ, a dinamika, a zajzár, a limiterek és a kóruskésleltetés eléréséhez. Ezen felül számos még részletesebb előre beállított EQ, gate, kompresszor, tap, késleltetés, reverb, chorus, kimeneti limiter, kimeneti EQ és még sok más is megtalálható. Az alkalmazás-exkluzív funkciók és beállítások közé tartoznak a pillanatfelvételek, a több hangszórós csoportosítás, a tap tempó és még sok más.

„Ezt az alkalmazást úgy tervezték, hogy egy folyamatosan fejlődő platform legyen, amely a mobil szakemberek változó igényeivel együtt tud növekedni” – mondta Brandon Knudsen, a hordozható PA Loudspeakers termékmenedzsere. „Folyamatosan értékeljük az új funkciókat, amelyek a legtöbb előnyt biztosítják a felhasználóinknak, majd azon dolgozunk, hogy ezeket a fejlesztéseket átültessük az alkalmazásba. Mindenkit arra biztatok, hogy töltse le a Pro Connect V2-t, és fedezze fel az összes új fejlesztést.”

A JBL Pro Connect egy életre ingyenes, és egyre több hangsugárzóval és rendszerrel bővül folyamatosan a Pro Connect ökoszisztémája. A professzionális zenészektől és DJ-ktől a műsorvezetőkig, oktatókig és a kezdő hangosítókig a JBL Pro Connect megkönnyíti a hangszórók beállítását és kezelését, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben kézben tartsák hordozható PA-élményüket.

ÚJDONSÁGOK:

DEMO MÓD
Fedezd fel az alkalmazást, és fedezd fel annak minden funkcióját a hangszórók csatlakoztatása nélkül. A beállításokat és az előre beállított értékeket offline módban is konfigurálhatod és mentheted, majd csatlakozáskor betöltheted a korábban mentett beállításaid.

TELJES KÉPERNYŐS MÓD
A teljes képernyős mód nagyobb felbontást kínál a faderek, a dinamika, az EQ és az FX send-ek szerkesztéséhez és beállításához.

MIX OUT PRE/POST FADER TÁMOGATÁS
A Mix Out Pre/Post Fader támogatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen váltsanak MIX OUT pre- és post fader konfiguráció között, hogy teljes mértékben megfeleljenek az alkalmazás körülményeinek.

SNAPSHOT NYELV TÁMOGATÁS
A felhasználók kényelmesen menthetik a pillanatfelvételeket számos kiválasztott helyi nyelven, miután a billentyűzetet betöltötték az eszközre.

TELJES IRÁNYÍTÁS A TENYÉRÉBEN
Merülj el mélyebben a rendszerkeverő és DSP funkciókban, hogy bármilyen forgatókönyvhöz optimalizálhasd a színpad hangját. Hozzáférést kapsz az alkalmazás-exkluzív funkcióihoz és a hangszóróbeállításokhoz, beleértve a pillanatfelvételeket, a több hangszórós csoportosítást, a tap tempót és még sok mást.

EMELD A HANGMINŐSÉGET PRO EFFEKTUSOKKAL
Aktiváld a ducker funkciót, hogy a beszédhang kiemelkedjen a háttérzene felett. Állítsd be a Lexicon reverb-, kórus- és késleltetési effektusait a professzionális finomításhoz. Alakítsd ki a hangot sebészi pontossággal a parametrikus EQ-val.

CSODÁLATOSAN HANG AZONNAL
Válassz nyolc optimalizált hangbeállítás közül, vagy szabd testre a sajátod. Egyszerűen és gyorsan állítsd be a fő hangerőt és a forrásszinteket. Indítsd el a dbx automatikus gerjedésgátló algoritmusát (AFS) a gerjedés megszüntetéséhez. Optimalizáld és védd a hangszórókat a dbx Digital DriveRack jelfeldolgozással.

BLUETOOTH 5.0 FUNKCIONALITÁS
Fejlett Bluetooth Low Energy (BLE) technológia a hatékony vezeték nélküli vezérlési funkciók és teljesítmény érdekében. Csatlakoztass és szinkronizálj akár 10 JBL Pro Connect-kompatibilis hangsugárzót.

SZABD SZEMÉLYRE A MUNKA FOLYAMATÁT
Csoportosítsd a hangszórókat a keveréshez, nevezd át a csatornákat a hagyományos csatornasáv funkciókhoz. A reszponzív álló és fekvő megjelenítések teljesen leegyszerűsítik a működtetést.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS MŰSZAKI ADATOK:
A JBL Pro Connect jelenleg a következő hangszórókhoz és rendszerekhez érhető el: JBL PRX ONE, EON ONE MK2, EON700, PRX900 és EON ONE Compact, további modellekkel pedig folyamatosan bővül. 

A részletekért és az alkalmazás letöltéséhez látogass el a következő címre: 
https://jblpro.com/products/jbl-pro-connect-app-v2