Ne maradj le semmiről!

Itt találod a Harman Professional Solutions legfrissebb híreit magyar nyelven!

Jó böngészést!


JBL Control Contractor: Nyolc új termékkel bővült az installációs termékcsalád!


Az új termékek egytől-egyig kategória-vezető teljesítménnyel és megbízhatósággal gyarapítják a többszörös díjnyertes Control Contractor szériát, mely a világ egyik vezető kereskedelmi installációs termékcsaládja.

NAMM (16009-es pavilon) – Anaheim, Kalifornia – A Harman Professional csoportba tartozó JBL Professional idén ismét kiállított az Anaheimben esedékes installációs megoldásokra kihegyezett nyári NAMM Show-n, ahová egyenesen nyolc új termékkel érkezett a northridge-i hangfalgyártó óriás.

Az új termékek egytől-egyig kategória-vezető teljesítménnyel és megbízhatósággal gyarapítják a többszörös díjnyertes Control Contractor szériát, mely a világ egyik vezető kereskedelmi installációs termékcsaládja. Az újdonságok között megtalálhatók falra szerelhető sugárzók, függeszthető szélessávú sugárzó, és kerti hangszórók és szubbaszusok is. Ezek az új megoldások még tovább növelik a rendszertervezéskor elérhető választási lehetőségeket és szabadságot, hogy a végeredmény minden építészeti követelménynek megfeleljen.

Az új hangszórók és mélyhangsugárzók kiváló hangzást, valamint széles és célzott lefedettségi lehetőségeket kínálnak beltéri és kültéri kereskedelmi alkalmazásokhoz mindemellett pedig sokoldalú lehetőségeket a rendszertelepítőknek új rendszerek létrehozásához vagy meglévő rendszerek bővítéséhez. Minden termék változtatható teljesítményű prémium minőségű transzformátorral rendelkezik konstans feszültségű rendszerekben való használathoz. Ezek a karcsú, elegáns hangszórók – amelyek közül több is megkapta a rangos RedDot nemzetközi formatervezési díjat az ipari formatervezés kiválóságáért – a dekorok és felületek széleskörű kiegészítéseként is szolgálhatnak.

 „Ezekkel az új JBL Control Contractor hangszórókkal és szubokkal a rendszerintegrátorok mindent kipipálhatnak” – mondta Rick Kamlet a Harman Professional menedzsere. „Magasabb kihívást jelentő akusztikus környezetben is nagyszerű teljesítményt és érthetőséget biztosítanak, és nem csak a hangjuk kiváló, rendkívül sokoldalúak is. A szériára jellemző egyedi hangzásvilág miatt kitűnő kiegészítést nyújtanak meglévő Control Contractor rendszerekhez, és tetszés szerint keverhetők és illeszthetők régebbi rendszerek komponenseivel, a tökéletes megoldás érdekében vagy ameddig csak a költségvetés engedi. És persze abszolút gyönyörűek.”

 

Control 68HP – Nagyteljesítményű függeszthető kétutas szélessávú sugárzó


A Control 68HP kiváló érthetőséget és egyenletes lefedettséget biztosít nyitott architektúrájú mennyezeti installációknál, kihívást jelentő akusztikával rendelkező helyeken, és minden más olyan helyiségben, amely a függesztett hangsugárzó különösen magas hangnyomás képességét igényli. Maga a hangszóró egy 200 mm-es (8”) kevlárral megerősített modell, 50mm-es (2”) nagyteljesítményű tekercseléssel.

https://jblpro.com/en-US/products/control-68hp

 

SLP12/T és SLP14/T – Szélessávú fali sugárzók

Az SLP12/T és SLP14/T hangszórók széles, egyenletes lefedettséget biztosítanak tárgyalótermekben, éttermekben, kiskereskedelmi és vendéglátó helyiségekben, múzeumokban és minden olyan installációs alkalmazásban, amely kiváló hangzást igényel diszkrét, falközeli formában. A beszerelés gyors és egyszerű a mellékelt becsúsztatható fali konzolnak köszönhetően, és mindkét modell fekete vagy fehér kivitelben is kapható.

https://jblpro.com/en-US/product_families/slp-sleek-low-profile-speakers

 

GSF3 és GSF6 – Földbe szúrható szélessávú kerti sugárzók

A kompakt, időjárásálló GSF3 (kétutas koaxiális 3”) és GFS6 (kétutas koaxiális 6”) talajba szúrható hangsugárzók elegáns, mégis diszkrét hangmegoldásokat kínálnak különféle kültéri alkalmazásokhoz, beleértve a bevásárlóközpontokat, vidámparkokat, sportlétesítményeket stb. Mindkét modell teljes tartományú, kristálytiszta hangzást biztosít, és tovább bővíthető a JBL új GSB8 és GSB12 kerti mélynyomóival.

https://jblpro.com/en-US/product_families/gsf-garden-ground-stake-full-range-speakers

 

GSB8 és GSB12 – Földbe ásható kerti szubbasszusok

A GSB8 (8”) és GSB12 (12”) földbe épített, kerti mélynyomók kiegészítik a GSF kerti hangszórókat, hogy gazdag, teljes tartományú hangzást biztosítsanak szállodák, bevásárlókomplexumok, éttermek, nyilvános terek, vidámparkok és egyéb kerti területeken, melyek mély, erőteljes basszust igényelnek. Mindkét modell 35 Hz-ig képes lemenni, meredek, többszörös lejtésű aluláteresztő szűrővel a kiváló hangzás érdekében.    

https://jblpro.com/en-US/product_families/gsb-garden-in-ground-subwoofers

 

Control 89MS – Földfeletti kerti szubbaszus

A Control 89MS egy karcsú, tetszetős, IP56 besorolású mélynyomó, amely nagy kitérésű 8” mélyhangszóróval rendelkezik, mely lénygesen megnöveli a JBL Control 80 sorozatú kerti hangsugárzócsalád alacsony frekvenciájú teljesítményét, hogy gazdag, teljes tartományú hangzást biztosítson szállodák, éttermek és egyéb vendéglátó és kiskereskedelmi komplexumok pázsitos területein.

https://jblpro.com/en-US/products/control-89ms