Ne maradj le semmiről!

Itt találod a Harman Professional Solutions legfrissebb híreit magyar nyelven!

Jó böngészést!


A Harman Professional Solutions felvásárolta a FLUX Software Engineering vállalatot


Az audió jelfeldolgozás és analízis, valamint az immerzív és nagyteljesítményű audiotechnológiák egyik úttörője a FLUX mostantól a Harman Professzionális portfolióját segíti élő produkciók, fixen telepített rendszerek és még sok minden más egyéb területen.
 

Northridge, Kalifornia – A Harman Professional Solutions, a világ egyik vezető hang- videó- és vezérléstechnikai vállalata bejelentette, hogy megegyezésre jutottak a FLUX SOFTWARE ENGINEERING („FLUX:”) vállalat felvásárlásásról, amely az audió jelfeldolgozás és analízis, valamint az immerzív és nagyteljesítményű audiotechnológiák és plug-in tervezések egyik úttörője.

Az akvizícióval több alkalmazási területen is bővül a HARMAN Professional kínálata a világszínvonalú immerzív technológiával, ráadásul a FLUX:: csapata a HARMAN Professional hardver- és szoftvermérnökeivel egyesülve letéteménybe kerülnek egy új jövőbeli innováció alapjai. A folyamat lezárulását követően a felvásárlás magában foglalja a FLUX:: immerzív, feldolgozási és elemzési megoldásait az élő produkciókhoz, az installációs hangosításokhoz, a tartalomgyártáshoz és az utómunkálatokhoz is.

„A FLUX:: felvásárlás egy technológiai befektetés része, amelyet a HARMAN Professional azért tesz, hogy kiemelkedő, immerzív élményeket nyújtson élő és rögzített produkciókhoz” – mondta Brian Divine, a HARMAN Professional Solutions elnöke. „Az alkotástól a valós idejű immerzív kiszolgálásig arra törekszünk, hogy a művészeket, tervezőket és mérnököket átfogó termékkínálattal lássuk el a teljes rendszerben. A tehetséges FLUX:: csapat által kifejlesztett alaptechnológia számos lehetőséget nyit a jövőbeli integrációhoz márkaportfóliónkkal.”

A franciaországi székhelyű FLUX::-t 2006-ban alapította az akkori hangrögzítő mérnök és jelenlegi vezérigazgató, Gaël Martinet azzal a céllal, hogy intuitív és innovatív audioszoftvereket hozzon létre. Jelenleg a közel 20 termékből álló portfóliót tehetséges szakemberek használják világszerte számos alkalmazásban.

A FLUX:: SPAT Revolution egy erőteljes objektum-alapú és perceptuális immerzív keverési megoldás, amely eszközöket biztosít a művészek, hangrendszer -tervezők és hangmérnökök számára a kiemelkedő, valós idejű immerzív élmények tervezéséhez, létrehozásához és keveréséhez.

A FLUX:: Analyzer egy moduláris RTA-rendszer, amely az analizátor opciók széles skáláját kínálja bármilyen hangelemző és mérési alkalmazáshoz.

FLUX:: Processing  magában foglalja a beépülő modulok átfogó csomagját, beleértve a komplett channel strip-eket, EQ-kat, a dinamikus jelfeldolgozást és még sok mást.

„Szoftvertechnológiánk és a HARMAN iparágvezető márkáinak jövőbeli integrációja izgalmas lehetőségeket kínál nemcsak a turné alkalmazásokhoz, hanem a telepített hanghoz is, ahol a térbeli hang egyre fontosabb szerepet fog játszani” – mondta Gaël Martinet, a FLUX SOFTWARE ENGINEERING alapítója és vezérigazgatója. „Évek óta úttörő szerepet vállalunk és immerzív audiomegoldásokat tervezünk, és a HARMAN márkák közé tartozni, nevezetesen a JBL-hez - amely a legkorábban kezdett hangszórókat fejleszteni - nagyon is meggyőző csapatunk és ügyfeleink számára is.”

Az akvizíció várhatóan 2023 vége előtt zárul le. 
A FLUX::-ről további információkért látogasson el a https://flux.audio oldalra.