Ne maradj le semmiről!

Itt találod a Harman Professional Solutions legfrissebb híreit magyar nyelven!

Jó böngészést!


Hírek

A Harman Professional Solutions felvásárolta a FLUX Software Engineering vállalatot

Northridge, Kalifornia – A Harman Professional Solutions, a világ egyik vezető hang- videó- és vezérléstechnikai vállalata bejelentette, hogy megegyezésre jutottak a FLUX SOFTWARE ENGINEERING („FLUX:”) vállalat felvásárlásásról, amely az audió jelfeldolgozás és analízis, valamint az immerzív és nagyteljesítményű audiotechnológiák és plug-in tervezések egyik úttörője.

Az akvizícióval több alkalmazási területen is bővül a HARMAN Professional kínálata a világszínvonalú immerzív technológiával, ráadásul a FLUX:: csapata a HARMAN Professional hardver- és szoftvermérnökeivel egyesülve letéteménybe kerülnek egy új jövőbeli innováció alapjai. A folyamat lezárulását követően a felvásárlás magában foglalja a FLUX:: immerzív, feldolgozási és elemzési megoldásait az élő produkciókhoz, az installációs hangosításokhoz, a tartalomgyártáshoz és az utómunkálatokhoz is.

„A FLUX:: felvásárlás egy technológiai befektetés része, amelyet a HARMAN Professional azért tesz, hogy kiemelkedő, immerzív élményeket nyújtson élő és rögzített produkciókhoz” – mondta Brian Divine, a HARMAN Professional Solutions elnöke. „Az alkotástól a valós idejű immerzív kiszolgálásig arra törekszünk, hogy a művészeket, tervezőket és mérnököket átfogó termékkínálattal lássuk el a teljes rendszerben. A tehetséges FLUX:: csapat által kifejlesztett alaptechnológia számos lehetőséget nyit a jövőbeli integrációhoz márkaportfóliónkkal.”

A franciaországi székhelyű FLUX::-t 2006-ban alapította az akkori hangrögzítő mérnök és jelenlegi vezérigazgató, Gaël Martinet azzal a céllal, hogy intuitív és innovatív audioszoftvereket hozzon létre. Jelenleg a közel 20 termékből álló portfóliót tehetséges szakemberek használják világszerte számos alkalmazásban.

A FLUX:: SPAT Revolution egy erőteljes objektum-alapú és perceptuális immerzív keverési megoldás, amely eszközöket biztosít a művészek, hangrendszer -tervezők és hangmérnökök számára a kiemelkedő, valós idejű immerzív élmények tervezéséhez, létrehozásához és keveréséhez.

A FLUX:: Analyzer egy moduláris RTA-rendszer, amely az analizátor opciók széles skáláját kínálja bármilyen hangelemző és mérési alkalmazáshoz.

FLUX:: Processing  magában foglalja a beépülő modulok átfogó csomagját, beleértve a komplett channel strip-eket, EQ-kat, a dinamikus jelfeldolgozást és még sok mást.

„Szoftvertechnológiánk és a HARMAN iparágvezető márkáinak jövőbeli integrációja izgalmas lehetőségeket kínál nemcsak a turné alkalmazásokhoz, hanem a telepített hanghoz is, ahol a térbeli hang egyre fontosabb szerepet fog játszani” – mondta Gaël Martinet, a FLUX SOFTWARE ENGINEERING alapítója és vezérigazgatója. „Évek óta úttörő szerepet vállalunk és immerzív audiomegoldásokat tervezünk, és a HARMAN márkák közé tartozni, nevezetesen a JBL-hez - amely a legkorábban kezdett hangszórókat fejleszteni - nagyon is meggyőző csapatunk és ügyfeleink számára is.”

Az akvizíció várhatóan 2023 vége előtt zárul le. 
A FLUX::-ről további információkért látogasson el a https://flux.audio oldalra.


A JBL Professional bemutatja legújabb minden-az-egyben oszlopsugárzóját az IRX ONE-t

NORTHRIDGE, Kalifornia – A HARMAN Professional Solutions, az audio-, video-, világítás- és vezérlési technológiák globális vezető vállalata ma bejelentette, hogy a JBL Professional bemutatja a JBL IRX ONE minden-az-egyben oszlop PA-t. Fejlett akusztikus csomaggal, 3 csatornás keverővel és Bluetooth 5.0 audio streaminggel; Az IRX ONE egy hihetetlenül egyszerűen használható rendszer, amelyet koncert tesztelésnek vetettek alá, és egy kézzel is hordozható.

 

Az IRX ONE magában foglalja a koncerteken is látható line-array-tömb által ihletett irányítottsági vezérlést, ami egy egyedi hangolású, C-alakú tömböt eredményez. A hat darab 2"-os nagyfrekvenciás meghajtóval felszerelt tömb kivételes tisztaságot, széles sávszélességet és zökkenőmentes elülső-hátsó lefedettséget biztosít. Ezenkívül a 8"-os mélysugárzó basszusreflexes kialakítást alkalmaz, amely pontos alacsony frekvenciájú átvitelt biztosít. 40 Hz mélységig.

 

Az IRX ONE-t úgy tervezték, hogy sokféle felhasználót szolgáljon ki, egy kényelmes, 3 csatornás keverőt tartalmaz, amely támogatja a legnépszerűbb csatlakozási típusokat, valamint integrált ikonikus dbx automatikus gerjedésgátló algoritmust (AFS) és Soundcraft fejlesztésű audio ducking lehetőséget.

 

„Ami igazán megkülönbözteti az IRX ONE-t, az a plug and play egyszerűsége” – mondta Brandon Knudsen, a HARMAN Professional hordozható PA-megoldásokért felelős termékmenedzsere. „Olyan sok oktatási, vendéglátói és zenei szakembertől hallottunk, akik olyan profi rendszert keresnek. amely nem csak jól hangzik, de nagyon könnyen használható bárki számára. Az IRX ONE-nal ez a rendszer ezt teszi. Csak csatlakoztassa mikrofonját, hangszerét vagy Bluetooth-on streamelt hangforrását, és hagyja, hogy a zene vagy a prezentáció azonnal beszéljen, a bonyolult beállítás sem áll az utadban.”

 

KIEMELT JELLEMZŐK:

 

Fejlett akusztikus technológia és egyenletes lefedettség

Az IRX ONE koncert line-array-tömbök által ihletett C-alakú oszlopa hat darab 2"-es nagyfrekvenciás meghajtót tartalmaz a zökkenőmentes lefedettség, a gazdag tisztaság és a széles sweet spot terület érdekében. Az IRX ONE egy 8 hüvelykes mélysugárzóval rendelkezik, amely basszusreflexes kialakítással biztosítja az alacsony frekvenciaátvitelt egészen 40 Hz-ig.

 

Ergonómiailag optimalizált kialakítás

Könnyen hordozható egy kézzel; Az IRX ONE pillanatok alatt összerakható és leszerelhető; és az ergonómiailag optimalizált fogantyú minimalizálja a csukló megerőltetését. Ezenkívül az oszloptávtartók és az array modul kényelmesen illeszkednek az alapegység hátuljába.

 

Egyszerűen kezelhető 3 csatornás keverő

Az IRX ONE egy 3 csatornás keverővel rendelkezik, amely támogatja a legnépszerűbb csatlakozásokat, beleértve a ¼”-os és XLR bemeneteket, 48 V-os fantomtáppal és ¼”-os szimmetrikus mix kijárattal. A dbx automatikus gerjedésgátlója (AFS), az 5 előre beállított EQ preset és a Soundcraft audio ducker biztosítja a professzionális élményt a fellépés elejétől a végéig.

 

Integrált Bluetooth 5.0 Audio Streaming

A legújabb Bluetooth 5.0 audio streaming chipkészlettel az IRX ONE prémium hangteljesítményt és nagy távolságú streamelést biztosít.

 

Könnyű mobilitás

A mindössze 15,5 kg-os tömegű IRX ONE strapabíró, könnyű dobozzal büszkélkedhet. Egyszerűen egy személy kezelheti és szállíthatja, így a mobil szakemberek bármikor és bárhol tarthatnak előadásokat és prezentációkat.

 

Tartósságra építve

Az IRX ONE a hosszan tartó tartósságra készült, amely magában foglalja a JBL szigorú 100 órás stressztesztjét, szigorú road teszteket és hároméves teljes körű garanciát.

 

További részletek

A részletekért és a specifikációkért látogasson el a következő címre: https://jblpro.com/products/irx-one


JBL PRX900 – Bemutatkozott az új aktív hordozható széria!


LEA Sharkware – Elérhető az új tervező- és vezérlőszoftver!


Bemutatkozott a JBL Professional COL szériája – Új oszlopsugárzók a Control Contractor termékcsaládban


JBL VTX-A6 és VTX-B15: Tovább bővül a VTX line-array hangfalcsalád


JBL Control Contractor: Nyolc új termékkel bővült az installációs termékcsalád!


JBL PROFESSIONAL SRX900 – Debütál az új nagyteljesítményű aktív line-array széria


MOSTANTÓL 7 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA BIZONYOS JBL PROFESSIONAL HORDOZHATÓ PA HANGSUGÁRZÓKRA! 2022.04.05.-TŐL


JBL Professional EON700 – Ismét Megújult a legendás EON aktív széria!


JBL EON ONE MK2 – Itt az új aktív PA oszlopsugárzó


JBL LCT81C/TM és MCT-CSTTeth1 – Új Control Contractor mennyezeti sugárzó és biztonsági megoldás


Ara USB: Új AKG USB kondenzátormikrofon, két karakterisztikával


JBL Pro Connect – Új vezérlőalkalmazás az új hordozható PA szériákhoz


JBL PRX ONE – Bemutatkozik az új minden-az-egyben PA array rendszer!


MI VAGYUNK AZ ÉV HARMAN DISZTRIBÚTORA A RÉGIÓBAN!


LEA Professional: Megérkeztek az első hivatalos hangfal-tuningcsomagok!


JBL EON ONE Compact USB tápkábel


Megjelent a FIR tuningcsomag a JBL AE installációs hangfalakhoz!


JBL IRX115S – Mélyládával bővül a belépőszintű Bluetooth széria!


JBL HLA RENDSZER – ELADÓ!


Cloud MX141M – Médiamixer- MEGÉRKEZETT!


AKG Podcaster Essentials - Már kapható!


DigiTech - Hivatalosan is nálunk!


LEA Cloud - Hivatalosan is elindult a szolgáltatás és érkezett egy új firmware is!


JBL Cinema Expansion Series


LEA Connect 1504 és 3004 – Új nagyteljesítményű erősítők a kínálatban!


AKG K361BT és K371BT – Két jól ismert fejhallgató mostantól Bluetooth változatban is!


JBL IRX – Új aktív hordozható széria!


JBL DSi 2.0 – Új professzionális mozierősítők


JBL 104 Series – Mostantól Bluetooth változatban is!


JBL Professional Tour Audio szoftverfrissítések - 2019 október


AKG Lyra USB – Klasszikus attitűd, modern képességek az új USB mikrofonban


JBL EON ONE Compact – Új kompakt akkumulátoros hordozható PA rendszer


Bemutatkozik a LEA Professional


AKG K361 és K371 – Két új professzionális fejhallgató érkezik!


JBL PRX800W V2 firmware frissítés


AKG CBL201/301 – Új határfelület mikrofonok konferenciákhoz!


SuperBowl LIII – JBL VTX a félidei show-ban


AKG DMS100 és DMS300 – Új digitális vezeték nélküli rendszerek!


Soundcraft Ui24R 3.0 firmware frissítés!


JBL One Series 104 – Új kompakt referenciamonitorok!


Elérhető az Ableton Live 10 frissítés!


LSR305P MkII - Limitált fehér kiadás!


AKG K175, K245 és K275 – Új összecsukható professzionális stúdiófejhallgatók


JBL VTX A12W – Új széles lefedésű line-array a láthatáron!


Soundcraft Vi1000 – Új méretben érkezik a Vi széria tudása


JBL PSB-1 – Itt az új professzionális hangprojektor


JBL 3 Series MKII – Érkeznek a ráncfelvarrott modellek (és egy új is)!


BSS Audio DCP-555 – Új nagytudású konferenciaprocesszor érkezett!


Soundcraft Notepad 1.09 szoftverfrissítés


Soundcraft Ui24R 2.0 frissítés érkezett!


Megjelent az Audio Architect konfiguráló és vezérlőprogram új 2.25-ös verziója!


Crown CDi DriveCore – Új modellek érkeztek!


JBL EON ONE PRO – Minden az egyben hordozható PA rendszer beépített akkumulátorral


JBL VTX A12 – Új iparágvezető line array hangfal mutatkozott be


Soundcraft Notepad – Visszatért a népszerű széria!


Soundcraft Si Impact 2.0 Firmware Frissítés!


Soundcraft Mini Stagebox 32i és Mini Stagebox 16i – Új stagebox opciók!


AKG MDAi CPA – Dinamikus mikrofonadapter Connected PA rendszerhez


JBL Professional 200 Series – Új kétutas ScreenArray mozisugárzók


AKG HC644 és LC617 – Új fej- és csíptetős mikrofonok a láthatáron!


JBL AWC62 – Új időjárásálló modell az All-Weather-Compact szériában!


Új AES67-es szabvány támogatás Harman Professional Audio és Video eszközöknél!


Harman Connected PA – Új, forradalmi PA rendszermegoldás


Soundcraft Ui24R – Új 24 csatornás taggal bővül az Ui széria!


AKG P5i – Dinamikus mikrofon új tulajdonságokkal


AKG C636 – Új Referencia kondenzátor vokálmikrofon


JBL Professional 7P Series – A kompakt méretű referenciamonitorok már aktív változatban is!


JBL Intonato24 – Új Stúdió Monitor rendszerprocesszor


JBL CBT1000 és CBT1000E – Új zászlóshajók a CBT oszlopsugárzók családjában!


JBL PRX800W – Új nagyteljesítményű aktív hordozható hangfalcsalád Wi-Fi vezérléssel


Crown CDi DriveCore – Megújulnak a jól ismert installációs erősítők


JBL Control 80 – Új, 360° lesugárzású időjárásálló kültéri hangsugárzók


JBL VMA – Új Commercial szériás keverőerősítők USB és Bluetooth média-opciókkal


JBL CSA 1300Z/2300Z – Új modellekkel bővül a CSA sorozat